Türkiye'nin En Eski Webmaster Forumu İyinet'e Hoşgeldiniz!

Facebook Aman Allah'ım

sepulchral

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
356
Yonjada ki gibi ekleme talepleri geliyor. Yurdum insanının egosu olan liste yapma uğraşı facebookda da kendini gösteriyor.

xxxx

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
163
Yonjada ki gibi ekleme talepleri geliyor. Yurdum insanının egosu olan liste yapma uğraşı facebookda da kendini gösteriyor.

onu az once cember.net te yaşadım...doğrudan pazarlamacının biri siteye girene bağlantı teklifi atıyor.enterasan tabi....hani binde biri iş olarak donse Allah bereket versin :)

sepulchral

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
356
onu az once cember.net te yaşadım...doğrudan pazarlamacının biri siteye girene bağlantı teklifi atıyor.enterasan tabi....hani binde biri iş olarak donse Allah bereket versin :)

İşte en azından o sana teklif yollayanın bi amacı var , facebookdakilerin amacı yok. şuursuzca hareketler . Yonja'da hatunlar msj atıyo. ekle beni listene diye. Kafam atıyo. Ne gerek var listeye bak sen keyfine :). kaynaşalım tanışalım olayları yerine listeye eklemek trend oldu. Kafam atıyo böyle durumlara

Zanza

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
108
bu sebeple ne yonja nede facebookda hesabım yok.

deviL

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
43
girdim gördüm, ne ebem var, nede bir arkadaşım :D

jackal

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
177
aham şaham tasarımıda yok :)
bazen olaylar şans ıle ortaya çıakr mısal youtube mısal facebook youtube bu iştekı ılk sıte değildi metacafe de vardı ama youtube patlama yaptı bazen şans her şeyın onunde gelıyor...

M

maiL

Misafir
ard arda pm yollayamıyosunuz malesef. her mesajda güvenlik kodu girilmesi şart çünkü.
valla bende ilkokul ortaokul lise bütün arkadaşları buluyorum. çok güzel olmuş. inşallah b.. çıkmaz zamanla.

bide bugün mailime girdiğimde bi mail gördüm. önceden evliyimamauygunum.com vardı duymuşsunuzdur, sanırım bunların mail serverindan yollandı mail. içeriğide se..book.com.
türk milletiyiz işte hemen herşeyin farklı kategorilerini çıkartabiliyoruz.

sepulchral

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
356
ard arda pm yollayamıyosunuz malesef. her mesajda güvenlik kodu girilmesi şart çünkü.
valla bende ilkokul ortaokul lise bütün arkadaşları buluyorum. çok güzel olmuş. inşallah b.. çıkmaz zamanla.

bide bugün mailime girdiğimde bi mail gördüm. önceden evliyimamauygunum.com vardı duymuşsunuzdur, sanırım bunların mail serverindan yollandı mail. içeriğide se..book.com.

İnternet tabanında China yı geçicez :p

http://www.google.com.tr/search?hl=tr&q=facebook&meta=

inanmıyorsanız yukarıda ki linki tıklayın.

xxxx

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
163
bu sitelerden pm atmak spam oluyor mu? tanımadıklarına...yani rahatsızlık verici birşey de adı konmuşmu :)

sepulchral

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
356
bu sitelerden pm atmak spam oluyor mu? tanımadıklarına...yani rahatsızlık verici birşey de adı konmuşmu :)

:p yok ya , tanış - kaynaş. Hem bloklar rahatsız olunca .Spam olarak adlandırılırsa sitenin amacı kalmaz.

TheFF

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
60

cep telefonuna gelen kodla onaylama yapınca o güvenlik kodunu istemiyor..

ben eski okulşdan arkadaşlarımın soyadlarını unuttuğumdan bulamıyorum :D
arkadaşlarımın %95i şimdiki okulumda olan insanlar.. :D başka kimseyi bulamadım dediğim gibi :D

Rapmaster

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
98
Bugün sıkıntıdan meyış artık diyip baktım ilkokul da yıllık mıdır ne ondan yaptırmıştık , yozlu raflardan buldum ve aradım birkaç kişinin facebook da olduğu gördüm gerçekten bu kadarda beklemıyordum , övgüyü sonuna kadar hakediyor ;)

c2wueR

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
43
Facebook'a çok gıcık oluyorum..

Ama firefox'umda Türkçe Facebook eklentisi kurulu :D

TeXaS

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
19
bunda paso :D You must provide your full name.
yazıyor hangi üye adını yazdıysam bunu yazıyor bir türlü üye olamadım :D

Priapos

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
116
herkesi buldum çok feci... :p

B

bizLeRLePaYLas

Misafir
helal olsun adamlara simdi microsoft almış orayı bilmem kaç milyon $ dolar :D