Facebook auto-like kodları (ücretsiz)

0
Onaylı Üye
Üye
deneyim bi ama bendeki görünüyordu blogspotta yaptım bide bende ucoz var orda yaptım :S o site kodlamalarıylamı alakalı bi durum beni sinir etmisti begensenden gitmiyor yerinden..

0
Onaylı Üye
Üye
biri yardim etssin yaa tr.gg ye nsl koycam.? hem konu aciyon hem yardim etmiyon ?

0
Onaylı Üye
Üye
blogger'e koydum soyle bir hata veriyor?

Düzgün bir şekilde oluşturulmadığından şablonunuz çözümlenemedi. Lütfen tüm XML öğelerinin düzgün biçimde kapatıldığından emin olun.
XML hata iletisi: The entity name must immediately follow the '&' in the entity reference.

0
Onaylı Üye
Üye
blogger'e koydum soyle bir hata veriyor?

Düzgün bir şekilde oluşturulmadığından şablonunuz çözümlenemedi. Lütfen tüm XML öğelerinin düzgün biçimde kapatıldığından emin olun.
XML hata iletisi: The entity name must immediately follow the '&' in the entity reference.

Hocam kaç defa denedim bi sorun yaşamadım ben.

0
Onaylı Üye
Üye
Blogger'da denedim bazen oluyor bazen olmuyor pek çözemedim olayı.Daha çok facebook'a yönlendiriyor ve herhangi bir beğenme işlevi görmüyor,10 kere denediysem 2 sinde çalışıyor ve sayfayı beğeniyor kalanında sadece facebook'a yönlendiriyor.Kodda bir hata var desem hiç beğenmemesi lazım,artık browserla mı çerezlerle mi alakalı bi durum var bilmiyorum.

0
Onaylı Üye
Üye
Güzel ve Tehlikeli paylaşım :)) genede sağol

0
Onaylı Üye
Üye
Blogger'da denedim bazen oluyor bazen olmuyor pek çözemedim olayı.Daha çok facebook'a yönlendiriyor ve herhangi bir beğenme işlevi görmüyor,10 kere denediysem 2 sinde çalışıyor ve sayfayı beğeniyor kalanında sadece facebook'a yönlendiriyor.Kodda bir hata var desem hiç beğenmemesi lazım,artık browserla mı çerezlerle mi alakalı bi durum var bilmiyorum.

Sayfayı beğendikten sonra faceye yönlendiriyor hocam. Orda bir sıkıntı yok zaten bende de öyle.

0
Onaylı Üye
Üye
hocam bende ya yönlendirme yapmıyor like işliyor yada facebook'a yönlendiriyor o zamanda like işlemiyor.

0
Onaylı Üye
Üye
ie de üstte begen butonu cıkıyor firefoxta hiç çalışmadı nedense .s
--
sorun düzeldi

0
Onaylı Üye
Üye
Şu olayı bana yapabilecek arkadaşa gerekli ücretini vericem ben beceremedim yardımcı olur musunuz?

0
Onaylı Üye
Üye
aynen banada yardımcı olabılecek varmı cüzi bır rakam karsılıgı

Geri