bu kod tanıdık geldi bana ama sey demi biyere tıklayınca calısan kodmu bu acaba? su maus imlecinin yanında gezip duran ? kodmu acabA?
Evet. İmlecin hemen altında. Fakat görünmüyor.
bu kod tanıdık geldi bana ama sey demi biyere tıklayınca calısan kodmu bu acaba? su maus imlecinin yanında gezip duran ? kodmu acabA?
blogger'e koydum soyle bir hata veriyor?
Düzgün bir şekilde oluşturulmadığından şablonunuz çözümlenemedi. Lütfen tüm XML öğelerinin düzgün biçimde kapatıldığından emin olun.
XML hata iletisi: The entity name must immediately follow the '&' in the entity reference.
ben denedim ama beğenmiyor.
Blogger'da denedim bazen oluyor bazen olmuyor pek çözemedim olayı.Daha çok facebook'a yönlendiriyor ve herhangi bir beğenme işlevi görmüyor,10 kere denediysem 2 sinde çalışıyor ve sayfayı beğeniyor kalanında sadece facebook'a yönlendiriyor.Kodda bir hata var desem hiç beğenmemesi lazım,artık browserla mı çerezlerle mi alakalı bi durum var bilmiyorum.
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.