Facebook auto-like kodları (ücretsiz)

0
Onaylı Üye
Üye
Selamlar,

Bende denedim ama çalıştıramadım. js dosyasını temanın içerisinde header.php ye de <body> eklentisinden hemen sonra koydum ama çalışmadı ? Neden olabilir ?

0
Onaylı Üye
Üye
bence böyle birşeyi denemeyin facebook sayfa üyeniz artsa da google sıralamanız düşecektir. Google bu tür numaraları yutmaz.

Kaldı ki biri şikayet ederse facebook sayfanız da kapatılır.

Yani tamamen sizin zararınıza olur.

0
Üye
Selamlar,

Bende denedim ama çalıştıramadım. js dosyasını temanın içerisinde header.php ye de <body> eklentisinden hemen sonra koydum ama çalışmadı ? Neden olabilir ?

bende yapamadım yaa ayrıca header.php <body> kodu yok yardım edebilcek varmı ??

0
Onaylı Üye
Üye
Adam 4 mesaj üstte yazmış neden çalışmadığını.
FB artık buna izin vermiyor.

0
Üye
Slm bi şey rica etsem olurmu ?

İlk önce bu paylaşım için Allah razı olsun.... Ancak ben beceremedim ismail bey sizi 2dk sayfa admini yapsam oto beğenmeyi uygularmısnız? lütfeeen nolur yardım edinn :))

0
Üye
Paylaştığın için teşekkürler peki bu işlemleri gerçekleştirdikten sonra ne yapacağım?

T
themaniac
Misafir
once bir okusaniz be guzel kardeslerim. adam suanda bu sistemin calismadigini yazmis. bende kullandim bunu ama artik ise yaramiyor. Ayrica bu otolike bir yerden sonra tikaniyor. tikanmayan surekli uye getiren otolike scriptleri var etrafta onlardan satin alip deneyebilirsiniz.

0
Onaylı Üye
Üye
Abi Hep Tıkanıyorlar Düzgün Çalışanı Varmı Varsa Yollarmısınız

0
Onaylı Üye
Üye
adam gibi bir paylaşım olsa dişimi kıracam

T
themaniac
Misafir
calismiyor bu otolike artik arkadaslar, bosuna indirmeyin. Keske su yazilari birazcik okusaniz. Eskiden calisiyordu ama artik yemiyor.

T
themaniac
Misafir
elime uygun bir fiyata gecirirsem birtane paylasim dicem ama artik REP'de yok, napcaz :D

Geri