Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bende denedim ama çalıştıramadım. js dosyasını temanın içerisinde header.php ye de <body> eklentisinden hemen sonra koydum ama çalışmadı ? Neden olabilir ?
Bende denedim ama çalıştıramadım. js dosyasını temanın içerisinde header.php ye de <body> eklentisinden hemen sonra koydum ama çalışmadı ? Neden olabilir ?
İlk önce bu paylaşım için Allah razı olsun.... Ancak ben beceremedim ismail bey sizi 2dk sayfa admini yapsam oto beğenmeyi uygularmısnız? lütfeeen nolur yardım edinn )
once bir okusaniz be guzel kardeslerim. adam suanda bu sistemin calismadigini yazmis. bende kullandim bunu ama artik ise yaramiyor. Ayrica bu otolike bir yerden sonra tikaniyor. tikanmayan surekli uye getiren otolike scriptleri var etrafta onlardan satin alip deneyebilirsiniz.
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.
Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5