Facebook auto-like kodları (ücretsiz)

0
Onaylı Üye
Üye
.tr.gg vb. hazır şablonlar. Bunun için yanlış bilmiyorsam site sizin olmalı. Hazır siteler sizi değil, servisi sağlayanındır.

Ekleme: Sanırım yanlış biliyormuşum :D Hazır siteler için bi araştırma yapayım. PM ile dönerim

0
Onaylı Üye
Üye
facebook galiba autolikeyi engelledi

Ekleme: şu an bunu kullanan ve memnun olan var mı?

0
Onaylı Üye
Üye
ben wpye yapmak istiyorum . Ama yapmadım . Wp ye veya blogggere yapmama yardımda bulunacak kimse var mı ?

0
Onaylı Üye
Üye
Ben indirdim Türkçe yazmıyor ama wordpressden indirmedim, illa wordpress lazım mı ? :D

0
Onaylı Üye
Üye
An itibariyle tekrar denedim çalışıyor,herhangi bir engelleme yok arkadaşlar bilginiz olsun.

0
Onaylı Üye
Üye
ARKADAşLAR bi sorum olacak lütfen yardım edin Slm arkadaşlar 0.facebooktan söz paylaş diye bi sayfa var fakat telefondan sözleri paylaşmak için link yerine direkt"paylaş"butonuna tıklıyoruz bunu nasıl yapmış olabilir şimdiden sağolun

0
Onaylı Üye
Üye
an itibarı ile deneyen sevgili arkadaşım Ben yazılımcı olduğum halde baktım auto like çalışmıyor operada crome da ie de firefox ta her yerde denedim fıss...

Yardımcı olmak istersen pm gönder lütfen ...

0
Onaylı Üye
Üye
an itibarı ile deneyen sevgili arkadaşım Ben yazılımcı olduğum halde baktım auto like çalışmıyor operada crome da ie de firefox ta her yerde denedim fıss...

Yardımcı olmak istersen pm gönder lütfen ...

Tekrar yazayım, yine an itibariyle Explorer haricinde 2 ayrı tarayıcıda (Chrome ve Firefox) denedim ça-lı-şı-yor !

Bence yazılımcılığı bırak sevgili arkadaşım,bırak ki yapabilenler yapsın.

0
Onaylı Üye
Üye
Ben tema dosyasını bulamıyorm :/

Hocam js doyasını tema klasörüne atmanıza gerek yok. js dosyasını notepad ile açın, ilk mesajda görünen yeri kendi kendi sayfanızın adıyla değiştirin, index şablonunuzda <body> tagını bulun ve altına tüm kodları ekleyin.

0
Onaylı Üye
Üye
Arkadaşlar yazıyorum ama hiç okunmuyor sanırım. Vbulletin'de index-anasayfa sablonu vardır.Açın şablonu <body> tagını bulun,hemen altına ekleyin,bitti...

0
Onaylı Üye
Üye
Arkadaşlar yazıyorum ama hiç okunmuyor sanırım. Vbulletin'de index-anasayfa sablonu vardır.Açın şablonu <body> tagını bulun,hemen altına ekleyin,bitti...

temelarda body ardım forum home bölümünde buldum. yapştırıdm olmadı index.php dosyasında body yok :(

0
Onaylı Üye
Üye
Kullandığınız temanın header şablonun da deneyin. Şablonlara admin panelden girip bakıyorsunuz değil mi?

Geri