- Reaction score
- 306
Bende pm alabilirmiyim
banada autolike uygulaması (+referans) için pm lütfen
Bende pm alabilirmiyim
autolike ve ref için pm.
Ücretsizmi yapıyorsun ? Birde autolike için referans alsam ? Bazı yerlerde değişik.
Pm lütfenn?
Referans pm lütfen
referanslar gönderildiReferanslar alabilir miyim?
pm gönderildipm alabılırmıyım
hocam fiyatı ile beraber pm atarmısın?
sayfa kapanabilir bu doğru ama örneğin a sayfası açtın büyüttün autolike ile sonra kendi istediğin orjinal sayfanın reklamını orda yapabilirsin bu şekilde kullanmak daha mantıklıauto like kodu zaten internette free olarak yok mu? ayrıca yasal değil sayfanızın kapanmasına neden olabilir.
sayfa kapanabilir bu doğru ama örneğin a sayfası açtın büyüttün autolike ile sonra kendi istediğin orjinal sayfanın reklamını orda yapabilirsin bu şekilde kullanmak daha mantıklı
kodları parayla satmıyorum zaten bu konuda görüştüğüm arkadaşlar bilir ben hostingimde hazır autolike kurulu site yapıp kullanmaları için link veriyorum.bu şekilde başka türlü al kodları yap şukadar ücreti demiyorum+ internette ücretsiz olarak var. Alış verişinize baltalamak istemem, uygulamalar yazarım demişssiniz bu konuda da başarılar dilerim ama kendi emeğiniz olmayan kodları parayla satmanız etik değil.
kodları parayla satmıyorum zaten bu konuda görüştüğüm arkadaşlar bilir ben hostingimde hazır autolike kurulu site yapıp kullanmaları için link veriyorum.bu şekilde başka türlü al kodları yap şukadar ücreti demiyorum