Bizim millet komple her konunun uzmanı, herkes her şeyin en iyisini biliyor maşalllah. Facebook'tan önce hiç sosyal ağ sitesi yoktu evet haklısın.
Koçum bak beni iyi dinle. ben sana facebooktan önce sosyal ağ yoktu dedimmi ?? ama hepsi berbat ötesiydi kullanışlı değildi hepsi birbirinin aynısıydı girdiğim an soğuyup çıkıyordum zaten birçoğu neydüğü belirsiz ilişki siteleriydi . burda birçok insanın sosyal ağ kavramından belki haberi bile yoktu o zamanlar ama facebooku ilk gördüğüm an ne kadar kullanışlı olduğunu gördüm birçok insan bunu gördü ve sosyal ağ kavramını zaten böyle duydu. haberlerde bile hiç ''sosyal ağ'' kelimesinin geçtiğini duyuyormuydun sanki ? şimdiyse hergün duyuyoruz. artık facebook sosyal ağların kralı oldu 600 milyon üyesi varken başka bir rakip tanırmı sence ? ve mark zuckerberg bunu farklı bir fikirle başlattı tutupta sosyal ağ kuracağm demedi. Yurttaki arkadaşlarıyla iletişimde olmak için başlattı. Bu projeyi başlatan arkadaşın hevesini kırmak istemem ama malesef birinin çıkıp gerçeklerden bahsetmesi gerek ayrıca yanlış bişey söylediğimi düşünmüyorum ufak bir tavsiye verdim sadece başka bir fikire yönelin diye.