Türkiye'nin En Eski Webmaster Forumu İyinet'e Hoşgeldiniz!

Feed Burner ile blog konularınız Twitter'da

kuzgun

Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
430
Feed Burner aracılığı ile blog yazılarınızın otomatik olarak Twitter'da paylaşılmasını ister misiniz?

Öncelikle bir Twitter hesabınız olmalı.

Twitter hesabınızı aldıktan sonra, Feed Burner'aa kayıt olmalısınız.

Kayıt tamamlandıktan sonra, Feed Burner hesabınıza giriniz ve Publicize butonuna tıklayınız.

Açılan sayfada sol menüde Socialize linkine tıkladığınızda Add a Twitter account butonunu göreceksiniz.

Butona tıkladığınızda açılan sayfa kısa sürede bulunduğunuz sayfaya geri döncektir. Yönlendirilecektir.

Sayfanın altında bulunan Save butonu ile de yaptığınız işlemleri kaydetmelisiniz.

ykgungor

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
3
Teşekkürler,denedim güzel çalışıyor.

zubar

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
118
orjinal yazdığınız yazıları twittere face göndermek akıl işi değil.o siteler güçlü olduğu için senden önce indexlenecektir ve bloğun kopyacı durumuna düşecektir.

kuzgun

Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
430
blogun google dostu ise robotlar bunu anlayacaktır, ilk kim indezlenirse o kazanır

zubar

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
118
ama işde o siteler örnek ben facede yaptım bunu.siteme açılan konu otomatik face sayfasında yayınlandı 400 oırtalma hiti olan blog 30 -40 hite düştü.

kuzgun

Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
430
bir arkadaş istemişti bunu benden, bende anlattım, iyimi yapıyoruz bilmyorum, ama yaptık bi kere

Eif

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
325
orjinal yazdığınız yazıları twittere face göndermek akıl işi değil.o siteler güçlü olduğu için senden önce indexlenecektir ve bloğun kopyacı durumuna düşecektir.

Zaten twittere linki gönderiyor sadece niye kopyacı durumuna düşelim?

kuzgun

Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
430
Zaten twittere linki gönderiyor sadece niye kopyacı durumuna düşelim?

ayrıca rss grafitinin ayarlarından anlıyorsan zaten içeriği değil, sadece konu başlığını yayınlatabilirsin

ByLacoste

1
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
130
@ilker23 konu ile alakasız spam niteliğinde mesaj atmak kurallara aykırıdır. Daha dikkatli olunuz.

zubar

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
118
eğer yazdığınız yazı anında index alıyorsa sorun yok ollmaz. ama eğer almıyorsa yazılarınızı faceye oraya buraya göndermenin bir mantığı yok.dediğim gibi onlar daha önce indexlendiği için sen kopyacı durumuna düşüyorun.

kuzgun

Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
430
yaşlı ve çabuk index alan sitelerinizi sadece çabuk indexlnsin diye facebooka otomatik göndermek bence de akıl işi değil, zaten 1 2 dakika içinde index alıyor konu, manuel olarak daha sonra kendiniz ekleyebilirsiniz, eğer takipçiniz varsa gelir okur bu da hite yarar sağlar