Türkiye'nin En Eski Webmaster Forumu İyinet'e Hoşgeldiniz!

Fenerbahçe-Beşiktaş Derbisi

pigeon

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
228
maç nasıldı? kim daha iyi oynadı, zevkli miydi?

ByRON

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
64
2 - 1 yenildi besiktas :( ama son dakikadaki gool u anlamadım ne faul lu olduda besiktasın gol !ü sayılmadı ? dikkat etmedim :S

Mendes

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
12
Yapma ya sonuç değismez mi? Bilmiyordum ya tüh buraya 10 mesaj atınca 3 puan bize gelir sanıyordum, söylediğin iyi oldu :D profesyonel sporculuğu nerede yaptığına bağlı tabi, herhalde kum havuzunda yaptın :D

Siyah beyaz görüyorsun herhalde! Ligden çekiliyomuşsunuz, çekilinde belasız, temiz bir ligde top oynalım, herşeye itiraz..

Geçen sene 30 hafta penaltı atmadık, her türlü pislik yapıldı...

Bu sene bir maçta 4 penaltı verilmedi..

Ne oldu verilmeyen bir faul mu can yaktı!

Senden ricam tanımadıkların hakkında ileri geri konuşma...

zevkisefa

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
23
fenerbahcemize ve fenerlilere hayirli ugurlu olsun,hakli bir galibiyet oldu,cok mutluyum.

Besiktas a da liverpool deplasmaninda gönülden basarilar diliyorum.

c2wueR

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
43
İyi ve güzel bir maç oldu..
Hak ettik..Bjk'yi de kutlarım çok iyiydiler..

trextra

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
166
Deivid i atmaması konusunda haklısınız ama gökhana yapılan fouldü. Sertliği önemli değil. Zıplamış adama dokunursan dengesi bozulur. Sol eliyle bariz şarj var. Neyse. Herkes kendince hakettiğini düşünebilir.

Yendik mutluyuz. Arkadaşında dediği gibi. Beşiktaş ve Fenerbahçe ye Şampiyonlar liginde başarılar. Asıl önemli olan o..

Angelo

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
164
ligden çekilmeyecekleri için boşuna konuşmuşlar gibi geldi bana.

muratozcirpici

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
44
geçen sene fenerbahçe'ye o kadar haksızlık yapıldı ve fenerbahçe ligden çekileceğiz dediği için bjk liler siz kiminiz, nerden çekiliyorsunuz, yiyorsa çekilin, ağlamayın vs.. onlarca şeyler söylediler... şimdi bjk başkanları ligden çekiliyoruz diyor... "Allah'ın sopası yok" deyimi sizce cuk diye oturmadı mı ?

tabi diğer arkadaşların dediği gibi iki takıma da şampiyonlar liginde başarılar...

Grafix

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
81
bundan sonra paf takımı ile oynayacakmış beşiktaş,demirören'in demeci bu..

trextra

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
166
Yalnız Gökhan Gönül çok iyi bir kanat oyuncusu olacağa benziyor. Bek oynamasına rağmen çok yararlı. Aslında defansif yönü çok kötü ama ileriye çok yardım ediyor. Sözde sağ kanat deivid in açığını kapatıp, üstüne ekleme bile yapıyor. Tamamen sağ kanat oynasa, Gerçek daum taktiği gibi, serkan önüne mehmet le oynadığımız taktikte, önder önüne gökhan, sağ kanatta sol gibi süper olur.

beceriksiz_acemi

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
77
Yalnız Gökhan Gönül çok iyi bir kanat oyuncusu olacağa benziyor. Bek oynamasına rağmen çok yararlı. Aslında defansif yönü çok kötü ama ileriye çok yardım ediyor. Sözde sağ kanat deivid in açığını kapatıp, üstüne ekleme bile yapıyor. Tamamen sağ kanat oynasa, Gerçek daum taktiği gibi, serkan önüne mehmet le oynadığımız taktikte, önder önüne gökhan, sağ kanatta sol gibi süper olur.

Bide şu forvete devre arasında, turu geçtiğimizde forvet alırsak bu dediklerine bal kaymak olur :)

Alone

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
23
Maçtan sonra Sevilla-Real Madrid maçını izledim. O kadar sert pozisyonlar oldu ki ! Bizim hakemler yönetsede en az 5 tane kırmızı kart çıkardı eminim. Ve hakem o kadar rahatçı oyuncular yanında gidemiyor. Herhalde Bobo'nun pozisyonuna o hakem diğer adama hakemi aldatmaktan kart verirdi.

Bu tip hakemlerin bırakması lazım.

NeFuSa

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
129
Bide şu forvete devre arasında, turu geçtiğimizde forvet alırsak bu dediklerine bal kaymak olur :)

John Carew transfer listemizdeymiş. Maliyeti düşürebilirlerse ise Lyon'lu Fred ile forvet sorununu çözecekmişiz. Devre arasında görecez bakalım :)