sizin kanınızdan süpeliyim dünkü cehelseya havaalanında karsılayan gs ler turk olamaz saten yada soytarı onlar kesinlikle.sevmiyorum bu fenerbahceyi ya inşallah yenilir icimden gelmiyor sevmek zorlamı kardeşim
sizin kanınızdan süpeliyim dünkü cehelseya havaalanında karsılayan gs ler turk olamaz saten yada soytarı onlar kesinlikle.sevmiyorum bu fenerbahceyi ya inşallah yenilir icimden gelmiyor sevmek zorlamı kardeşim
gecerler ama ateşleyen birileri olmalı cok durgun oynuyor fener.o defans coook zor geçilir
sizin kanınızdan süpeliyim dünkü cehelseya havaalanında karsılayan gs ler turk olamaz saten yada soytarı onlar kesinlikle.
sizin kanınızdan süpeliyim dünkü cehelseya havaalanında karsılayan gs ler turk olamaz saten yada soytarı onlar kesinlikle.
fenerli olmayan neden bu konuya yazar hala anlamış degilim sindiremiyosanız cıkın konudan bugun fener degil turk takımı var. olaya bu pencereden bakın .Dogru.
11Turk OYUNCU ile oynayan , takima gelen her oyuncuyu kagit uzerinde turk yapan fener , TURKIYE CUMHURIYETI icerisinde cumhuriyet asilliginin onune kendini yazmayi curret eden fener taraftari turk. Laborant misin? Degilsen, nasil kandan supheleniyorun? Hayirdir? Biraz saygi.
fenerli olmayan neden bu konuya yazar hala anlamış degilim sindiremiyosanız cıkın konudan bugun fener degil turk takımı var. olaya bu pencereden bakın .
+ kanın icerigini sadece laborantlar göremez bazıları kendi kanını kendisi ortaya sergiler.
Valla tekrar okudum ama neşem geldi.Ne sindirememesi arkadasim. Ayni seyleri bizde yasadik... Gonlum fenerbahcede bu gece zaten...
Bu arada kendinle celisiyosun.yukaridaki postu tekrar oku ve tebessum et.