İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Fenerli Çocukların İsyanı :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sncdnc

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Merhaba arkadaşlar biliğiniz gibi dün akşam çok büyük sevinç yaşadık, Beşiktaş için artık klişe haline gelmiş olan Türkiye kupasını yine kartalım kaptı şimdi fenerli küçük bir çocukların feryadını anlatıyorum :D

Evinizde çocuklar, televizyonun karşısına dizilmiş oturuyorlar.
Karşınızda BEŞİKTAŞLI futbolcuların elinde kupalar,birbirleriyle fotoğraf çekiniyorlar, birbirleriyle eğleniyor, şakalaşıyorlar.
O Fenevli çocuk aklından geçiriyor 'Benim de bir kupam olsa, bende Türkiye Kupasını alsam..' diyor.
'Azize bana niye almıyorsun?' diyor.
'Bizde niye yok!!!' diyor! :D

StyLes

0
İyinet Üyesi
Reaction score
16
Ben bir FENERBAHÇELİ'yim Sonuna Kadarda Öyle Kalıcam ! Buna Futbol siyaseti derler.Sen Beşiktaşlı olabilirsin Ama ben değilim. Konu Talebi: KiLiT !

daniel1336

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
100
Uefa kupasında başarılar dileriz, artık şampiyonlar liginde bizi izlersiniz :)

Yeniçeri

Ne Mutlu Türküm Diyene
İyinet Üyesi
Reaction score
308
Styles ne kadar da sertsin öyle. Nesi var konunun? Siyaseti bağlama lütfen buna. Biliyorum üzülüyorsunuz kupayı alamadığınız için ama bu kadar tepki göstermeyin :)

Bende bir Beşiktaşlı olarak Kartalımı kutluyorum.

Ekleme:
Uefa kupasında başarılar dileriz, artık şampiyonlar liginde bizi izlersiniz :)

İnşllah başarılı olursunuz. Türkiye sınırları dışında her takım Türkiyedir benim için. Beşiktaş ı nasıl desteklersen yemin ederim aynı şekilde diğer takımları desteklerim. Ama Türkiye sınırları içinde Fenevbahçeyi sevmem yalan yok :)

ozgurruh

0
İyinet Üyesi
Reaction score
32
Beşiktaşı kutlarız elbette kupayı almasını bildi. FB'lilerin tepki göstermesine gerek yok diye düşünüyorum. Futbolda olağan şeyler bunlar. Birileri sevinirken birileri üzülecektir.

StyLes

0
İyinet Üyesi
Reaction score
16
Styles ne kadar da sertsin öyle. Nesi var konunun? Siyaseti bağlama lütfen buna. Biliyorum üzülüyorsunuz kupayı alamadığınız için ama bu kadar tepki göstermeyin :)

Bende bir Beşiktaşlı olarak Kartalımı kutluyorum.

Ekleme:

İnşllah başarılı olursunuz. Türkiye sınırları dışında her takım Türkiyedir benim için. Beşiktaş ı nasıl desteklersen yemin ederim aynı şekilde diğer takımları desteklerim. Ama Türkiye sınırları içinde Fenevbahçeyi sevmem yalan yok :)

Nedemek Ya Fenevmiş Biz eziktaşlı diyormuyuz ? Siz ne sanıyorsunuz Allah Aşkına.Sev Sevme 8 Taşıda hatırlatırız ozaman.Konu tarafcıdır.Bu yuzden yanlıştır. !

sncdnc

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Ben bir FENERBAHÇELİ'yim Sonuna Kadarda Öyle Kalıcam ! Buna Futbol siyaseti derler.Sen Beşiktaşlı olabilirsin Ama ben değilim. Konu Talebi: KiLiT !

dostum neden bu kadar stress yapıyorsun sonuçta bu bir oyun kartalıma can feda amacım fenerlileri yermek değil siyasetin komik bir anını sporla harmanlamak o kadar :ıslık: lütfen başarılı olanı alkışlayalım :alkış:

StyLes

0
İyinet Üyesi
Reaction score
16
dostum neden bu kadar stress yapıyorsun sonuçta bu bir oyun kartalıma can feda amacım fenerlileri yermek değil siyasetin komik bir anını sporma harmanlamak o kadar :ıslık: lütfen başarılı olanı alkışlayalım :alkış:

Sonuncu Değiliz Sonuçta :)
Pekala Size Tebrikelr.
Fakat 8 taşı Unutmayın Rica ediyorum :)
Buyrun Komedi.
Tebrik Ederim Ama Herkez Farklı Takım Tutabilir Fenev Derseniz 8taşda Eziktaşda Denir :alkış:

sncdnc

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
polemiğe girmiyorum sanırım sen 1983 öncesi doğumlusun son kupayı görebildiniz mi :D

Yeniçeri

Ne Mutlu Türküm Diyene
İyinet Üyesi
Reaction score
308
Nedemek Ya Fenevmiş Biz eziktaşlı diyormuyuz ? Siz ne sanıyorsunuz Allah Aşkına.Sev Sevme 8 Taşıda hatırlatırız ozaman.Konu tarafcıdır.Bu yuzden yanlıştır. !

Ah be güzel kardeşim, siz bundan dolayı kaybediyorsunuz işte. Ne var fenevbahçe dememizde. Bunu biz değil aziz yıldırım söylüyor. 8taş niye diyorsunuz? liverpool dan 8 tane yediğimiz için. ama bununla neden dalga geçiyorsunuz? Siz şampiyonlar liginde 0 çektiğinizde biz dalga geçtikmi. Geçmedik. Çünkü avrupayı karıştırmamak lazım. Bizim laflarımız Türkiye sınırları içerisindedir. sizlerinde böyle olsun lütfen.

StyLes

0
İyinet Üyesi
Reaction score
16
Madem istatistik istiyorsunuz..
STADLARA GÖRE TÜM MAÇLAR
STAD O FB B BJK FB GOL BJK GOL
İnönü16258 49 55191178
Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu7728 22 27116106
Şeref29 9 3 174153
Taksim20 9 5 64127
Ali Sami Yen11 4 3 4911
Ankara 19 Mayıs10 5 0 51014
İzmir Atatürk42 1 184
Adana 5 Ocak1 1 0 020
Ankara Cebeci1 1 0 020
İzmir Alsancak1 0 1 011
Almanya, Köln, RheinEnergie 1 1 0 021
Almanya Herne1 1 0 010
Almanya Offenbach1 0 0 103
Toplam maç319 119 84 116424398

STADLARA GÖRE TÜRKİYE LİGİ MAÇLARI
STAD O FB B BJK FB GOL BJK GOL
İnönü702422 246668
Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu278 10 93338
Ali Sami Yen42 1 124
Ankara 19 Mayıs22 0 020
Toplam maç103 36 33 34103110

sncdnc

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Şaka bi tarada fenerin dışarda başarılı olmasını çok isterim liver den 8 yememizle dalga geçmenize gerek yok :ağla: siz gidin daha iyisini yapın alıkışlarız :alkış: tabi gidebiliyosanız yunan 2. lig takımlarına elenmeden :eek:ha:

StyLes

0
İyinet Üyesi
Reaction score
16
Şaka bi tarada fenerin dışarda başarılı olmasını çok isterim liver den 8 yememizle dalga geçmenize gerek yok :ağla: siz gidin daha iyisini yapın alıkışlarız :alkış: tabi gidebiliyosanız yunan 2. lig takımlarına elenmeden :eek:ha:

Doğru Gidemedik.Ama gidip rezil olup dönmekten daha iyidir :)
TSLDe başarılıyız en azndan ;)

Yeniçeri

Ne Mutlu Türküm Diyene
İyinet Üyesi
Reaction score
308
Doğru Gidemedik.Ama gidip rezil olup dönmekten daha iyidir :)
TSLDe başarılıyız en azndan ;)

Yok yok ben pes ediyorum. sen değişmeyeceksin anladım. Hala gidip rezil olup gelmekten iyidir diyorsun. Yunan 2. lig takımına elenmişsin, şampiyonlar liginde averaj takımı olmuşsun bundan daha büyük rezillikmi var? Bırak artık bu düşünceyi. Tanıdığım bütün fenerliler böyle. Ya avrupayı karıştırmayın arkadaşlar. orda kimse Fenerbahçe- Beşiktaş demiyor. Türkiye diyor. Bunu aklınıza yazın artık.

Yeniçeri

Ne Mutlu Türküm Diyene
İyinet Üyesi
Reaction score
308
Ona laf yok.Fakat TSL'den söz ediyorum ..

Hah bak onda tartışalım işte. Sen dersinki bizim 3 yıldızımız var kıskanmayın. Ben derimki Fenerbahçe en son Türkiye kupasını aldığında sen doğmamıştın ben hayal meyal hatırlıyorum :)

daniel1336

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
100
Bu muhabbetten mutlu mu oluyorsunuz arkadaşlar gerçekten? Tüm yazılanları okudum hepsi birbirinden gereksiz. Türk futbolu hiç de iyi yolda gözükmüyor, ne milli takımı nede kulüplerin avrupadaki performansı. Siz tartışın aranızda bakalım, hangi takım daha rezil diye...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.