İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

FIA türkiye hakkında soruşturma başlattı...

beceriksiz_acemi

0
İyinet Üyesi
Katılım
27 Aralık 2005
Mesajlar
4,796
Reaction score
16
Konum
-Adsense-
bilinçli mi yapıldı bilmiyorum. ama bu iş böyle yapılmamalıydı. bu olaydan yine biz zarar görücez. milyar dolarlar kazanırken üstüne çok güzel şekilde ülkemizin tanıtımını yaparken son derece gereksiz, amaçsız, beceriksizce saçma sapan politik bir oyuna girdik.
ha ceza alırsak bunun sorumlusu bizzat bu olaya mahal vermiş kişiler olacak. milli gururumuzu da kına niyetine bir yerlerimize yakarız! ahlar vahlar içinde milyar dolarlar da gider! bu milli duyguların bir hiç uğruna sürekli başımıza iş açmasından bıktım! git milli duygunu başka yerde savun kardeşim. ne diye bu ülkeye zarar veriyosun?

alıntı yaptım diye sana yazdığımı sanma beceriksiz ;) gerçi diycen ki "sanki burayı okuyolar kardeşim..." haklısın :D


evet bilinçli yapılmış ama bu sonucu bilerek değil.Ben olacağı şöle düşünüyorum en fazla bidaha olmasın diyecekler.. O kadar masraf ettik biliyorlar, ona göre organize olduk ve oldular.Kalkıpda bu saaten sonra vermiyoruz demezler, diyemezler..Milli duyguya gelince; haklısın ama haksızsın..Bize zarar verecek, döviz kaybettirecek şeylerde bu tarz düşünceler olmamalı.ama ondan öncesi tv de izlediniz sanırım turist kızlara yapılan tacizler vardı.Bu işde dövizi kaçıran olay.Formulaya gelenler bakmaz talata ecevite yada bana :D bi yunanlılar bakar, çingenelik yapar ama hiç bir hedefede ulaşamazlar.. İşde bu bir kardır.Bu olayla 10 gün gündemde kalırız. Kıbırısı türkiye yi tanıtırız yine biz kazanırız.. Siyaseti iyi kullandık bu sefer bence
 

verenseva

0
İyinet Üyesi
Katılım
1 Eylül 2006
Mesajlar
28
Reaction score
0
arkadaşlar iyi düşünülmüş bir hareket gibi görünüyor.Ancak mantıklı düşünüldüğünde bundan zarar görecek olan tarafın türkiye olacağı açıktır.Yani yarardan çok zararı olmuştur.Bunun ceza gelmesiyle pek bir alakası yok.Gelsede gelmesede sonuçta sporu buna alet ettiğimiz için ileride olimpiyatlar,avrupa futbol şampiyonası,fifa dünya kupasına vs büyük organizasyonlara ev sahipliği konusunda referanslarımıza kötü bir parça ekledik.Tabi herşeye rağmen kıbrıslılara yapılan jestin büyüklüğünü görmekte onları mutlu etmekte güzeldi
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst