Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tam olması lazım olan olmuş diyecektimki yazıda alta geldim.Tam olması gereken değil tam işgüzarlıkmış meğer.Ben para vermiyorlar sanıyordum.Birileri yollarına taş koymuş anlaşılan.
çok sinirlendim şimdi, iyinetteyiz diyede bişey yazamıyorum, lanet olsun ya, ağlıcam şimdi:ağla: inşallah o görevi kötüye kullanan (insan) allahından bulur.
Fizy Müyapla masaya oturdu. 24 saat içinde olumlu veya olumsuz bir karar çıkacakmış. Ayrıca kurucular Dipnot.TV'ye açıklama yaptılar. http://bit.ly/hmCmRk
Güzel bir siteydi genelde oradan müzik dinlerdim
İnşallah sorunlar hallolur;We Will Be Back (Döneceğiz) yazıyor,kısa zamanda geri dönerler
Şimdi arka fonda İstanbul by Veysel Gençten adlı güzel bir kısa film dönüyor,ilk gün Beggin'in eski bir versiyonu dönüyordu benden bir dipnot
bi taraf telif haklarını sonuna kadar ödedik diyor, diğer taraf geçmişe dönük 80 milyar borçları var diyor, ne olacağı hala belli değil, ama açılmasını 4 gözle bekliyorum
i live in istanbul. i am big fan of juventus fc. i am the founder of fizy, the co-founder of trend.ly and the robot of lunar. i am not social. so, i don't use facebook. this is my little blog and this is my lovely e-mail. ..
benim anlamadığım neden bu kadar haklı görüyorsunuz ki fizy.com u ? Başarısını takdir ediyorum da, sonuçta karşısndaki kurumda haklı.Müyap ta tüm sanatçıları savunmak durumunda. Parasını ödeyecek ve hizmetini alacak.Okuduğum haberlere göre ödememiş, onunda sitesi kapanmış. Bu ilk değil, sonda olmayacak.Haa diceksiniz ki, bizi avrupada temsil ediyordu... Daha memleketimin telif hakkını takmayan site, avrupada beni temsil etse ne olur, birinci olsa ne olur?
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.