lovemove' Alıntı:ilk başlarda hiç içime sinmedi ama tanıdık biri çalışıyordu vatan computer da bu monitör için çok ısrar etti. lg lerin çoğu 2 gün sonra geri getiriliyormuş. LG de dış görüntü güzel. ama ona aldanmamı söyledi. bakalım işallah iyi çıkar.
Lg çok harikadır. Bende kullanıyorum. Bu monitörden 3 - 5 tane sattım hepside sorunsuz çalışıyor... Hiç şikayet gelmedi.lovemove' Alıntı:lg nin
http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=303&productid=bd60175
buradaki modeli hoşuma gitti kullanan varmı bu monitörü?
Şu an kullandığınız monitör marka ve modeli nedir?doLob' Alıntı:brightview gercekten cok onemli
gunun 10-12 saati bilgisayar basinda geciriyorum. daha once kullandigim monitor ile bu sure sonunda gozum oldukca yoruluyor ve surekli ovusturuyordum. su an brightview ozellikli bir makina kullaniyorum ve eskisi gibi gozlerimden bir problem yasamiyorum. kesinlikle dikkate alin derim.
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.