Forex nedir, Forex Nasıl Oynanır
evet arkadaşlar bende bu paylaşım üzerine birkaç kelime kullanmak istiyorum. Çünkü reklama aldanıp zengin olma hırsına kapılan birisi olarak bilmenizi istediğim ufak tiyolarım var. Paylaşmak istedim sadece
spk onaylı bir forex firmasında işlem yapmalı ve eğitimi çok sıkı bir şekilde almalısınız. Bu piyasada çok para kaybedenler var, ben de para kaybettim. Eğitimimi tam olarak almadan yarım yamalak bilgi ile girdim bu işe.
Size önerim arkadaşlar, ben şu kadar kazandım bunu aldım, 1 tl iken 1000 tl yaptım diyenler olursa inanmayın lütfen. Gerçek bile olsa 100 kişiden 5 kişisi ancak yapabilir böyle kazançları. %5 geneli yansıtmaz. Reklamlarda ise sanki herkes böyle kazançları elde eder gibi gösteriyorlar. Yanlış bir reklam sizi iflas ettirebilir.
Eğitimleriniz sürerken önce sanal hesap açıp kendinizi denemelisiniz. Bu sayede risklerden ve benim gibi para kaybından kurtulursunuz. Elbette tamamen mi, hayır. Forex herşeyi ile kurtlar sofrası. Kurt olmadan ekmek yok bu piyasada. Kendinizi hazır hissetmeden gerçek hesap kesinlikle açmayın.
100.000 dolarlık demo hesabını açıp kendinizi deneyiniz. Kendinizi hazır hissettiğinizde de gerçek hesap açabilirsiniz. En iyisi bu şekilde çalışmak.
Herkese bol kazançlar arkadaşlar.
Gcm forex firmasını öneriyorum arkadaşlar. Bu linkten demo hesabı açabilirsiniz:
http://www.xticaret.com/xticaret/?2033_972