TC Kimlik Numaranızı onaylayarak iyinet.com'dan tam olarak yararlanabilirsiniz. Konu açabilmek ve açılan konulara yazabilmek için lütfen Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Numaranızı doğrulayın. Doğrulama ile ilgili hata alıyorsanız, kimlik ön yüzündeki Ad Soyad, Doğum yılı ve TC Kimlik numarası görünecek şekilde kimlik resmini bize gönderebilirsiniz.
Alıntı : Yasakları Olmayan
Bu konuyu örnekleme ile açmanız mümkün mü acaba ??
Bu arada iyinet sende biraz değişiklik gördüm. Yazı stilinde değişme var gibi. Her kelimenin ilk harfini büyük yazmazdın sen. Site sahibi mi değişti yoksa benim kafam mı bozuk, bana mı öyle geldi.![]()
Legal absürt
PM ile yapmak zorunda kaldığınız alışverisler
Düşündüm nasıl üye olur buradakiler diye . illegal paylaşımlar için çok üye çıkmaz sanırım . Ama şu şekilde yaparsan olabilir . Atıyorum aylık 30 ytl üyelik
100 kişi üye olsa 3000 ytl yapar . bu paranın 1000 er ytlsi ile her ay burada uzmanlaşmış kişilere teklif verirsin dağıtım hakkı sana ait olmak kaydı ile .Her ay 2 süper script yaptırırsın orada paylaşıma sunarsın . Kalanını kar etmiş olursun böylece üye olanlar kaliteli scriptlere sahip olur zamanla . Şimdi desen önümüzdeki ay yonja gibi bir script yazdırdık paylaşıma sunuyoruz kaç üye çıkar kimbilirZorlasan biraz şansını okey tavla dağıtırsın be ne olacak . yazdırırsın 7000 dolara dağıtım hakkı sende olmak şartıyla , gold üyelere dersin 5 ay script yok size okey tavla dağıtacağım millet 5 ay bekler seve seve . (böyle olursa hem illegalde olmaz webmasterlerde para kazanır .)
Paralı bölümün bana ne getirisi olacak. Orada kim neyi öğretecek para karşılığında.
Eğer paylaşım yapan kişilere ücret ödenecekse, yani üyeler hem ödeyip hem kazanabilecekse o zaman güzel olur.
+1000000000
iyinet formatında forumlar var nette. çogu da paralı değil. paralı olması için bence ek bir hizmet verilmesi gerekir.
@caesar
duyarlılık demişsin. bir bakıma dogru fakat, dediğim gibi nette bu tür forumlar var. ve orada da bilenler var. ve öğrenilen şeyler var. hepsi paralı olursa nette dolaşılmaz!!