yazarmısın yazdırırmısın yoksa o parayla önce kursamı gidicen
Bunları yapan coder değil developer dır..
Puhahhaaaa,
Kursa gitmem ben kurs veririm, gel sana gerekli diplomayı da gösteririm, duvarda asılı duruyor.
java, .net, php, cfm, sql, perl, oracle biliyorsan o ayrı konu ama kişi bilmediğin bir alandan sorarsa o zaman gidermisin bilemem
Bence herşeyi erbabı yapmalı.
Bu PHP coderı arkadaşları arada tabi sorulan sorulara cevap verirken görmek güzel olurdu. Ek olarak bir defasında bir kişiye ihtiyacım olmuştu, ilk attığım mesaja onlarca kişi cevap verdi, sonra basit bir test sorusu sorduğumda kimseden ses çıkmamıştı. Burnundan kıl aldırmayan bir çok superman PHP coder var aramızda. En iyisini seçmek gerçekten zor.
En iyi php coderın buralarda işi olmaz.
Buradaki geyikleri okumaktan ziyade, kafayı yiyordur..
En iyi php coderın buralarda işi olmaz.
Buradaki geyikleri okumaktan ziyade, kafayı yiyordur..
bu arada altta gözümden kaçan bi mesaj gördüm yazmak istedim
Nefusa
evet daha önce öyleydi , ama artık öyle kolay iş bulamıyoruz piyasada, nedenini heralde sormanıza veya benim açıklamama gerek yok
guzel.net iyi söylemişsin fakat, banada çok kişi geliyor iş için, fiyat istiyorlar veriyorum direk abi başkaları x liraya yapıyor sende neden pahalı. Buradanda diyorum kaliteyi ucuza alamazsınız. sen gidip işin ucuzuna kaçarsan destekte alamazsın, hizmette..
Bundan önce gerçekten ucuza yazıyordum ve her zamanda yardımcı oluyordum öyle olmasaydı zaten heralde ben iş arardım ama iş beni buluyor. Tavsiye ediyorlar, öncedne çalıştıklarım memnun kalıyor; Ama gördümki gerçekten bunları yapmama değecek fiyatlar vermiyorum, bende fiyatımı arttırdım bu seferde pahalı diye tepkiler aldım. Ama şunu unutmayın bir adidası, bir SONY'i ucuza alamazsınız ama gidip SQNY'yi yada çakma adidası ucuza alırsınız sonradan aa bu yırtıldı bu bozuldu diye sitem etmeniz sizi haksız çıkartır.
php coder var php coderim diye geçinenler var
bence forumlar coderim diye geçinenlerle dolu..
istisnalar hariç..