İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

forumtr kapanmış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
T

turkgenc

Misafir
yahu abicim...

nedir bu vBulletin sevdasi?

kimisi diyor ki "sendeki domain bende olsa bir vBulletin ile Turkiye'yi sallarim", kimisi diyor ki "nedir su forumu kurmussun? vBulletin kursana!"

o kadar cok sikayetiniz varsa kullanmayin arkadasim, zorla mi vBulletin icin para odetiyorlar size?

acin babalar gibi bedava forumlari kullanin yani...

zamaninda vBulletin mi vardi? :)

ben phpbb kullaniyorum, gayet de memnunum :)

vBulletin hakkinda sikayeti olanlar da gordugum kadari ile halen daha kullanmaya devam ediyorlar.

hey neyse...

sayginin ne demek oldugunu bilenlere saygilarimla.

O

orhanbaba

Misafir
Server'lar öpücükle alınmıyor, sizin gibilerin şikayeti yüzünden bir çok kez google vs forumtr'yi attı biliyorum, şu an server parasını bile çıkartamıyorlar, buna da oh olsun dersiniz siz :D Hem de google'dan birebir onay almışlar, direk email ile sorulabiliyor, bu siteye adsense koydum, şuralardan link verdim, şöyle yaptım, uygun mu? Uygun denilen siteden bile atıldılar, kimbilir nasıl şikayet edildiler?
Sadece forumtr değil, bir sürü site için bak adamlara nereye ne reklamı koymuş, hadi şikayet edelim şeklinde cadı avları yapılıyor, bu webmaster forumlarında. Türkün en büyük düşmanı yine Türk. Hiç yabancı forumlarda falan sitede adsense'i var ya adamlara nereye yerleştirmiş, hadin Japon kardeşler veya ABD'li kardeşler, bu adamları şikayet edip attıralım gördünüz mü? Trafik polisi gibi düşünün, size ceza yazacaksa illa bulur bir kusur, astala vista bile atılmıyor google'dan, bizdeki ufacık siteler, forumlar bile atılıyor, niye, çünkü şikayet eden bir sürü işgüzar var, banlandı mı adam ilk işi sponsorlara pislik yapmak :D
nonamez' Alıntı:
kapanma sebebı forumda ılegal vbuleltın yayınlamaları .Lısans almıs .Son gunlerde cıvıtmıslardı herseyı maddıyata dökmuslerdı.bu yuzden uzuldum dersem yalan olur

alpaym

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
her yerde reklam vardı hatta bazen ana sayfasında abuk sabuk reklamar oluyordu.
alttaki copright olayıda önemli para versende onu bulundurmak zorundasın.
Bu arada türkiyenin en iyi forumu oluyorlarsa kodlamadan anlıyorlarsa 5 ayda adam gıbı forum script i yazarlardı.
yurt dışındaki populer forum siteleri hep kendi kodlarını kullanıyorlar.
Siz emek vermeden alın bir forum scripti koyun sitenize tabiki bir yerde patlar.

T

turkgenc

Misafir
evet alpaym arkadasim sana katiliyorum.

o kadar iyi bir forum, kodlama bilgileri, kapasiteleri vardi neden kendi forumlarini yazmadilar?

her neyse bana ne yahu :)

herkes isine baksin bence :)

kesmekes

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
birde anasayfaya Türk bayrağı koymuşlar ve ingiliz oyunu yazmışlar.Esas ingilizler ister böyle bir forumun yayın yapmasını, vatana millete bir hayırları vardı sanki, çoğunluk abazalardan oluşan bir forum (arada adamakıllı insanlar da olabilir ) absürt bölümüde var, İngilizlerin daha da işine gelir Türklerin böyle sapıklıklarla vakit öldürmeleri, yozlaşmaları.

T

turkgenc

Misafir
eheuheuheue :)

bu gamze ozcelik de ne ozcelikmis ha!

bir ton siteyi meshur etti hatun :)

o yukaridaki forumtr linkine tikladim da gordum.

her neyse... gorunus o ki reklam bu is :)

O

orhanbaba

Misafir
Böyle bir reklama ne ihtiyaçları varsa 2. en çok ziyaret edilen forum olarak, kendi forumun sandın galiba Turkgenc :D
Sitede bugüne kadar en çok 23 kişi Cmt Ekm 29, 2005 9:10 pm tarihinde online oldu.
Adamların işi yok, kendi kendilerine sitelerini kapatacaklar, bu kadar zahmete girecekleri ne için, reklam için :D Sen harbiden inanıyor musun buna :D

nonamez

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
bunlar duygu somurusu arkadaşlar inanmayın vbulletın bırsye yaptıgı yok sorun MSQL den yanı db artık cok şişmişti şimdi olayı çözdüm yönetimdeki bir arkadaş sayesinde.Hanı bak Türk forumu kapanıyor hadı birleşelim tekrar girelim .Tabii bir cok insan kanar buna ya neyseeeeeeeeeeeee

h4x0r

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
kim belirliyo bu en çok girilen forumları?? ben göremedim de

ayrıca bi alay abazanın olduğu milletin abaza abaza dolaştığ bi forum o kadar

T

turkgenc

Misafir
orhanbaba' Alıntı:
Sitede bugüne kadar en çok 23 kişi Cmt Ekm 29, 2005 9:10 pm tarihinde online oldu.

benim forumun son 24 saatte girenleri online diye gostermiyor ;)

5 dakikada bir yeniliyor online olayini...

ayrica benim "bendeki forum Turkiye'de bir numara, iki numara, uc numara..." gibi bir iddiam da yok. kendi kendine, sifir reklam ile ilerliyor. ilerleyip ilerlememesi de pek umurumda degil aslinda, bir tek foruma kalmadim :) onlarca web sitem var allaha sukur.

forumum kendime ve kullanicilarima yetiyor.

en azindan absürt icerigim yok!

her neyse :) herkes kendi isine baksin. yorumlara da saygi duyalim...

sayginin ne demek oldugunu bilenlere saygilarimla...

E

eXTRa

Misafir
alpaym' Alıntı:
Bu bilgi çok güzel. İlk sırada phpbb var. Bu arada bu forumların bir yerleri şişmiyor anlaşılan.

yanlış bakıyosun.. en çok ziyaret edilene bak üstteki pencerelerden.. Forumların trafiğine göre değerlendir.. Yoksa her msj sayısı çok olan büyük olmuyor.. En çok ziyaret edilenleri incele orada nasıl sistemlerde çalıştıklarıda yazıyor.

En çok ziyaret edilenler listesi

http://rankings.big-boards.com/?sort=traffic

Trafiği en yoğun olan forumun istatistikleri

Creation date: February 2003
Hardware: Multiple Dual Xeons for Database + Celerons for Images
Software: Custom PHP/MySQL
Number of moderators: 450

-------------------------

Bak buda dünyanın 1 numaralı sayılan forumunun özellikleri

Creation date: February 2003
Hardware: 80+ web servers, 11 database servers (4 dedicated to forums), 3 session database servers, 1 memory cache server
Software: n/a
Number of moderators: 119

Özellikle hardware kısmını iyi okuyun.. Bu tür siteler turkticaretten aldığınız hosting paketlerinde çalışmıyor.. Maliyetleride ayda 20-30 dolar değil.

nonamez

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
arkadaşlar kanmayın bu oyunlara yonetımden bır arkadasım bana 1.5 aya yakın bır surede forumu kapatacagız db cok şişti bu yüzden ipb ye gecegız ick guzel bır oyun hazırlıyor dıye bıldırdı.....

KIZILKURT

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
SoruForum.Com' Alıntı:
walla bende vbulletin kullanıyorum kurallarıda gayet iyi okudum anladığım kadarıyla bunlar ***** vbulletin yayınlamışlar sitede mutlaka biride şikayet etmiştir başka türlü kapatamazlar
Korsan vb kullanmaları imkansız!

ZAten adamlarda manyak para var

Şikayete kalırsa ilk 10.000 üye olmadan çoktan kapatılırdı.

Lisansları vardı ama işte aşağıda copyright jellsoft bilmem ney i değiştirdikleri için kapanmış olabilir

S

SoruForum.Com

Misafir
korsan kullanıyorlar demedim ama sitede dağıtımı yaplıyordu bu vbulletin tarafından tamamen karşı çıkılan bir durum kısacası linsanlı vbulletin kullanıyorsan korsanını dağıtmayacaksın yoksa lisansı iptal ediyorlar

B

Bohemlife

Misafir
dingillere bak. " ingiliz oyunu, alçak ingilizler, ingiliz uçağı hain Türkler " gibi tabirler ile gaza getiriyorlar milleti :D hey yavrum hey "forumtırT" A.Ş. Ltd. Şti Cart curt :) çok zıpladın çokkk. böyle oturturlar adamı işte döt üstüne. illegal içerik koyup, repleri bile parayla satmaya kalkarsan, sayfalarını sponsorlara yönlendirip 3 kuruş çok kazanayım diye forumun içine edersen olacağı budur. uğraş dur şimdi Sayın "ForumtırT" A.Ş Yönetim kurulu başkanı ve üyeleri :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.