İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

FORUMTR Yİ KINIYORUM .. SANAL ALEMİN ALLAHI OLDUKLARINI SANIYORLAR

TD TeaM

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
frmtr hakkındaki düşüncelerim hiç değişmedi.

ÇOK ÇOK kötü bir site. Çok kalkmış bir tarafları bence. Hazır scripti aynen koymakla, 2-3 editlemeyle sanal alemin bir nolu adamı olamazsın ick :)

Zaten Saçma bir site haline geldi son 6 ayda. Ve 6 doğru dürüst hiç girmedim

Bu arada şöyle söleyim, her çıkışın bir inişi vardır. ;)

Holokost

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
forumtr den daha sonra acılmıs ama onlardan kat kat daha ıyı olan forumlar var 300-400 bin uyesi var ama itici biyer ( bana gore )
protestonda bende yanındayım :) ama baslık degisse daha iyi olur sanki

gameforever

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
frmtr yide sewmem yöneticilerinide sewmem. taki başlarındaki adamlardan birini bira şişesi yanında resimlerini avatar resminde görene kadar. Onlardan ne beklenirki zaten...

hostturka

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
aaaa öyle deme yaa dj sonsuzluk gibi karizma bi insan varmı bu dünya da :D eee ne de olsa frmtr gibi bi sitenin admini koy sigarayla fotoyu olay tamam :D

sempaty

1
İyinet Üyesi
Reaction score
19
gereksiz bi site olduğu büyük kesimce bilinir. güzel hiti var ama çoğu gelip geçici çocuk kesim. üye ve mesajları biraz incelerseniz çok yapay kişilikler olduğunu biraz farkedersiniz..

bu arada konu başlığının editlenmesi daha uygun bence de

hostturka

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
evet forumtr banlamış beni dün siteye girdim aşırı bir yavaşlık sonra forumtr nin forum hakkında şikayet öneri kısmına başlık açtım forumun yavaşlığı ve bubub yakışmadığı hakkında ve banlandım sadece gülüyorum :D

hakanizm

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Başlığı açan adam uygun bir başlık açmamış.
Forumtr deki tevbe odası tabiri de hiç hoş değil. Hatta iğrenç..

İkisini de protesto ediyorum.

cınaroğlu

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Başlığı açan arkadaş onları protesto ediyor ama kendi başlığı iyi değil bu bir.
Forumtr kimki tövbe odası açıyor buda iki.Adam suç işledi diye adminlere tövbemi edecek saçmalıktan başka birşey değil

Lebron

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Konuyu açan arkadaşım eleştiriler bence daha yerinde olmalı. Bu şekilde başlık kullanman hoş değil. Forumtr den banlanıp gaza gelmişsin anladığım kadarıyla. Tovbe odası hakkında eleştiri yapmayacağım. Fakat sert kuralların nedeni o forumun 10 bin 20 bin kişilik olmamasından kaynaklanıyor.

hostturka

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Konuyu açan arkadaşım eleştiriler bence daha yerinde olmalı. Bu şekilde başlık kullanman hoş değil. Forumtr den banlanıp gaza gelmişsin anladığım kadarıyla. Tovbe odası hakkında eleştiri yapmayacağım. Fakat sert kuralların nedeni o forumun 10 bin 20 bin kişilik olmamasından kaynaklanıyor.

ben bu konuyu actıktan sonra banlandım dikkatini cekerim oraya buraya kızıp banlandıktan sonra gelip burada konu acmadım .. öneri şikayet kutusu yazıyor bende girdim şikayetlerimi yazdım banladılar :D

patavatsız

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
o forumu oldum olalı hic sevmem zaten yoneticilerinden tutun oraya takilan bicok kisi seviyesizdir. Kalite olayinda biraz ger kalmislar.. Bence tovbe odasına once kendileri girsinler bi :)

D

DiabloXT

Misafir
forum.donanimhaber.com
Adamların 200.000 üyesi,10milyon mesajı var:)Günlük 25.000 civarı mesaj yazılıyor foruma.

TRde gördüğüm en seviyeli forumlardan birisi.
Orda var mı tövbe odası?Burda var mı tövbe odası?Benim forumda var mı tövbe odası?Yok....

Diyorsun ki bu katı kurallar v.s forumun büyük olmasından....Alakası yok

ForumTRnin adminlerinin veya modlarının burunlarının biraz havada olmasından.
Galiba kendilerini birşey zannediyorlar,ama şunu bilirim bunların sonu acı olacak acı.

Linux

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
4
ben moderatörlerini sevmem aslında çokda kötü site değil eleştireceğim yerler

modlari çok kendini beğenmiş.
reklamlar coook haddinden fazla oldu
o tövbe odası ismi keşke değişse

başkada kötü birşeyini görmedim frmtrnin
ama taqilmam

STaRLiNeR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bazı duyumlarda forumtrnin 5 server kullandığı aylık 2000 ytl gelirinin olduğu buna karşılık 3000 yt giderinin olduğunu duymuştum ne kadar doğrudur bilinmez ama gerçek ise bile 5 server olayını anlamış dğeilim.Mysqli 5 e bölüp her servera bir parçamı atmışlar acaba enteresan:)

db.gen.tr

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Girmediğim sitelerden birisidir gerisine karışmam.
Donanımhaber demiş arkadaşın birisi 200bin üyenin 10 bini yazıyordur 100bini diğerlerinin fake'idir filan falan ama yinede içlerinde kayda değer bi donanımhaber vardır kullandığı scripti güzel şekilde editleyebiliyolar oda yeter...

İsmini bile anmadım bahsi geçen diğer sitenin :p

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.