İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

FORUMTR Yİ KINIYORUM .. SANAL ALEMİN ALLAHI OLDUKLARINI SANIYORLAR

Turkmucit

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Buna değinilmemiş diye yazmak istedim.Ben sadece bu foruma üyeydim bahsi geçince gidip o siteyi incelemek istedim ilk aşamada bir üyelik çıkınca çöp yerine kullandığım bir mail adresiyle üye oldum.Siteye girdim ve midem bulandı .Kötülemek için demiyorum başlık nerde imza nerde mesaj nerde bulmak için aramak lazım.
Aktif üyesi olduğum tek forum bu ve çok beğeniyorum inş. böyle gider.Yani şu imzalardaki kısıtlama ve benzeri kurallar harika.
Adam bir imza yapmış bir sayfa boyunda renkrenk yanar döner ..yazdıığı mesajı ( bazı forumlar izin veriyor demekki ) sadece bir gülücük.
adamamın 200 000 rep i var yanlış görmedimse :)

neyse sadece şunu söylemek isterim bu tip çok site var forum sitesi ve para için iş yapan.Bunlar günlük voleyi vurma çabasındaki siteler bence ve illaki ya düzelecek ya tükenecekler.
iyi iş yapanlara teşekkürler..

KR@LKSK

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bu forumdaki bazı insanlar başka siteleri eleştirme hakkını nereden buluyorlarki?

forumtr yada başka bir site, adamlar spam yapıyormu hayır.
Hile yapılıyormu hayır.
hitleri de normal.

eee? millet giriyorsa seni beni ilgilendirmezki.. iyinet i böyle salakça şeyler için alet etmeyin. forumtr de çok reklam var diye eleştiriyorlar, yani süper zeka arkadaşım. sen web sitelerini babanın hayrınamı açıyorsun? bedava bir sitede bırakta reklam olsun. bir wm ın bunu düşünememesi onun kafasının basmadığına örnektir. insanlar kendi web sayfalarına istediği reklamı koyar, istediği yazıyıda yazar bu seni beni ilgilendirmez. beğenmiyorsan girmessin olur biter.
Ha, baktın çok kötü. sen daha iyisini reklamsız yaparsın herkes senin sitene girer. senin işin bu değilmi? bunu yapamıyorsan millete çamur atmak acizlikten başka birşey değildir

Bu yazıyı yazma sebebim, bir sitem hakkında benzer şeyleri yazan 4 ayaklılar var. hem onlara cevap olsun hemde yorumlarınıza bir cevap olsun...

murdock

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
forumtr kadar yavaş başka forum bilmiyorum varsa söyleyin kültürüm gelişsin.. o kadar potansiyel var adamlarda ama adam gibi bi server kuramıyorlar.. 5 serverı ben tahmin etmiyorum 5 servera bölücek bi olayı varmı vbulletin... büyük ihtimal sql biyerde web biyerde takılıyo site.. yonja.com unda 5 serverı var bitonda ziyaretçisi.. uçuyo mübarek..

KR@LKSK

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
forumtr kadar yavaş başka forum bilmiyorum varsa söyleyin kültürüm gelişsin.. o kadar potansiyel var adamlarda ama adam gibi bi server kuramıyorlar.. 5 serverı ben tahmin etmiyorum 5 servera bölücek bi olayı varmı vbulletin... büyük ihtimal sql biyerde web biyerde takılıyo site.. yonja.com unda 5 serverı var bitonda ziyaretçisi.. uçuyo mübarek..

Kontrol ettim

http://www.dnsstuff.com/tools/lookup.ch?name=www.frmtr.com&type=ALL
7 adet dual xeon makina var. 1 tanede sql server vardır.

Yani 7 web 1 sql.
Ama vbulletin.org dada bu tür forumların aynı sorunları var. 10 makinayla bile yavaş kalan siteler var. vb nin genel bir problemi olabilir.

Edit: kendi forumumda da 3 server var 1 sql 2 adette web. genede bazen yavaş kalıyor

iyinet

Root
Admin
Hosting Firması
Reaction score
66
Kontrol ettim

http://www.dnsstuff.com/tools/lookup.ch?name=www.frmtr.com&type=ALL
7 adet dual xeon makina var. 1 tanede sql server vardır.

Yani 7 web 1 sql.
Ama vbulletin.org dada bu tür forumların aynı sorunları var. 10 makinayla bile yavaş kalan siteler var. vb nin genel bir problemi olabilir.

Edit: kendi forumumda da 3 server var 1 sql 2 adette web. genede bazen yavaş kalıyor

7 adet dual xeon oldugunu nasil anliyorsun?
Ardisik IP ler ayni dedicated anlamina gelebilir.

KR@LKSK

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
7 adet dual xeon oldugunu nasil anliyorsun?
Ardisik IP ler ayni dedicated anlamina gelebilir.

Dual xeon olduğunu, sitede yazmışlar. zaten aşşağısı çalıştırmaz. 7 ardışık ip aynı makinada kullanılamaz. Çünkü bunun bir mantığı yok. sadece siteyi yavaşlatırsın. 7 değişik web servera random adam yollarsan bu taktiği kullanırsın.

Örneğin iyinet.com un 10 tane ip si olsa ve her girene başka ip verse ne avantajı olacak? heryönden dez avantaj

aleminfo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Şu anda ForumTR tek serverda:) Daha önceleri 4 serverda idi.üyeler,avatarlar,konular ve PMler farklı farklı serverdan çalışıyordu.Daha sonradan iyi bir server adlılar ve tek servere taşıdılar.Ne kadar iyi orasını bilemiyorum :D

rosende

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
arkadaslar bence yanlıs yapıyorsunuz bugun big-board baktıgınızda adamlar 5 ve yanında Turkish yazıyor bu çok önemli.Forumda n absürt ne marez var. bir sekılde basarmıslar ama oyle ama boyle ben meyva veren agacı taslamayalım derım.Bence gelın destek olalım.Bende takılmıyorum bır uyelıgım var sıfremı zor hatırlıyorum ama olsun bızlerın hıtlerı mx 30 binken onların 100bin

TD TeaM

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkadaslar bence yanlıs yapıyorsunuz bugun big-board baktıgınızda adamlar 5 ve yanında Turkish yazıyor bu çok önemli.Forumda n absürt ne marez var. bir sekılde basarmıslar ama oyle ama boyle ben meyva veren agacı taslamayalım derım.Bence gelın destek olalım.Bende takılmıyorum bır uyelıgım var sıfremı zor hatırlıyorum ama olsun bızlerın hıtlerı mx 30 binken onların 100bin
admininin şahsiyeti ve forumdaki gerici mesajları hakkında ne diyeceksin? Ayrıca bu kadar üyenin yarısını absürt la marezle kazandı. Geçmişini araştır istersen.

rosende

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
dediğim gibi bir sekılde 1 numaralar ınsallah tum sıteler onlar duzeyine erisir sızler nekadar kötülesenizde günde 100,000 kişi girmeye devam edıyor.

M

millionkurt

Misafir
admininin şahsiyeti ve forumdaki gerici mesajları hakkında ne diyeceksin? Ayrıca bu kadar üyenin yarısını absürt la marezle kazandı. Geçmişini araştır istersen.

Arkadaşım forumtr de yaklaşık 50.000 üye varken absürt kaldırıldı, 70.000 üye varkende tüm marez kaldırıldı. şu an 520.000 üye var. gerici mesajlar derken hangilerini kastediyorsun url verde bizde görelim, çamur atmayın. adamlar hakettikleri yerde.. okadar marez absürt forum var neden onlarda bu kadar popülarite yok? çamur atmak günahtır

Gamend

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Forumtr daha duruyor mu yav? Kendini acındıran ensestin tekiydi oranın sahibi. O kadar vbulletin yetkililerine hakaret ettiler, "ingilizler bizi çekemedi!!!!" falan diye palavra attılar, bu ne yüzsüzlüktür ki hala vbulletin kullanıyorlar..

Darkart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
54
Arkadaşım forumtr de yaklaşık 50.000 üye varken absürt kaldırıldı, 70.000 üye varkende tüm marez kaldırıldı. şu an 520.000 üye var. gerici mesajlar derken hangilerini kastediyorsun url verde bizde görelim, çamur atmayın. adamlar hakettikleri yerde.. okadar marez absürt forum var neden onlarda bu kadar popülarite yok? çamur atmak günahtır

520k üye olsa ne olacak...paso banladıkları için, sırf benim 8-10 accountum var orda ve hepside fake...üyelikte mail onayı istesinler bakalım ne olacak, kaç kişi üye olacak...
forum baştan aşağı çoluk çocuk ve zekası buna uyan kişilerle dolu...seviye tartışmasına imkan bile yok 0 bile diyemiycem...bence tr nin en basit forumu...kendi bildiklerimle ilgili olarak okumuştumda yazılanları, hemen hemen hepsi atmasyon bilgiler.yani akıllı biri, gerçekten bilgi isteyen paylaşım isteyen biri kesinlikle bomboş bir kafayla çıkar oradan. Kaldı ki en kıl oldugum olayda EMEĞE SAYGI sloganları...sen adamlardan çal çırp rapide at sonra emeğe saygı :D...resmen hırsızlık teşviki başka bişi değil

M

millionkurt

Misafir
520k üye olsa ne olacak...paso banladıkları için, sırf benim 8-10 accountum var orda ve hepside fake...üyelikte mail onayı istesinler bakalım ne olacak, kaç kişi üye olacak...
forum baştan aşağı çoluk çocuk ve zekası buna uyan kişilerle dolu...seviye tartışmasına imkan bile yok 0 bile diyemiycem...bence tr nin en basit forumu...kendi bildiklerimle ilgili olarak okumuştumda yazılanları, hemen hemen hepsi atmasyon bilgiler.yani akıllı biri, gerçekten bilgi isteyen paylaşım isteyen biri kesinlikle bomboş bir kafayla çıkar oradan. Kaldı ki en kıl oldugum olayda EMEĞE SAYGI sloganları...sen adamlardan çal çırp rapide at sonra emeğe saygı :D...resmen hırsızlık teşviki başka bişi değil

Görüşlerine saygılıyım ancak, sorması ayıptır neden 8-10 kere üye olma ihtiyacı duydunuz kovulduğunuz halde? anlayamadım doğrusu.. Umarım inceleme amaçlı palavrasını atmassınız :)

gifted

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Görüşlerine saygılıyım ancak, sorması ayıptır neden 8-10 kere üye olma ihtiyacı duydunuz kovulduğunuz halde? anlayamadım doğrusu.. Umarım inceleme amaçlı palavrasını atmassınız :)

Siz avukat mısınız?Neden kendinize böyle bir görev üslendiniz?Malum forumla ilgili verilen her yoruma cevap verme ihtiyacı duyuyorsunuz.

Oraya tövbe kısmı diye bir yer açmışlar.Tövbe kime yapılır biliyor musunuz?Gerçekten hadlerini aşmışlar.Şiddetle kınıyorum.Ama doğaldır siz gidip birden garip bir formu ilk başlarda (absürt ve marez) içerik sayesinde sahiplerinin dahi inanamayacağı bir hite ulaştırırsanız,oda ne oldum delisi olur.

Forumda rep rep rep diye ağlayan bir topluluğun adminlere yalakalık yapması sonucu arkadaşlar kendilerini birşey sanmışlar.Yazık...

C

ciyomiyo

Misafir
Beyler şu başlığı kim açtıysa değiştirsin yada kitlensin görmek istemiyorum o başlığı artık.Bu rezillikten öte bişey değil ama onuda o başlığı öyle açmanız gerekmiyo.

visitistanbul

0
İyinet Üyesi
Reaction score
9
Adamlardan birinin Adına bakın başlıktaki zaten ne olduklarını anlarsınız zepeveng
Siz anladınız sanırım ne demek olduğunu :D

qdin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Saygısızlık Ahlaksızlıkdan başka bişi degil.

M

millionkurt

Misafir
Siz avukat mısınız?Neden kendinize böyle bir görev üslendiniz?Malum forumla ilgili verilen her yoruma cevap verme ihtiyacı duyuyorsunuz.

Oraya tövbe kısmı diye bir yer açmışlar.Tövbe kime yapılır biliyor musunuz?Gerçekten hadlerini aşmışlar.Şiddetle kınıyorum.Ama doğaldır siz gidip birden garip bir formu ilk başlarda (absürt ve marez) içerik sayesinde sahiplerinin dahi inanamayacağı bir hite ulaştırırsanız,oda ne oldum delisi olur.

Forumda rep rep rep diye ağlayan bir topluluğun adminlere yalakalık yapması sonucu arkadaşlar kendilerini birşey sanmışlar.Yazık...

Yo benim merak ettiğim konu başka, forumtr, turkyasam kurtadam v.s. değil. Şimdi burada bir siteye ve sahibine hakaretler edilmiş, sitenin beğenilmediği sölenmiş. ama bunu söyleyen insanlar forumtr ye üye olmuş banlanmış, sonra defalarca üye olmuş insanlar.. yani madem yararlı değil, madem güzel değil, madem orada üye olanlara taciz ediyorlar. E bu arkadaşlar salakmıki defalarca üye olup takılmaya çalışıyorlarda atılıyorlar?

Takıldığım nokta bu, yoksa başka mevzular beni ilgilendirmiyor.

Ekleme: iyinet admin hakkında başka sitelerde küfürler ve hakaretler edilseydi tepkisini merak ederdim. çok garip bir yönetim tarzı var açıkçası :D

hostturka

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
konuyu ben acmıştım başlığı değiştiremiyorum kusura bakmayın modlar ilgileniversin ..

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.