Buna değinilmemiş diye yazmak istedim.Ben sadece bu foruma üyeydim bahsi geçince gidip o siteyi incelemek istedim ilk aşamada bir üyelik çıkınca çöp yerine kullandığım bir mail adresiyle üye oldum.Siteye girdim ve midem bulandı .Kötülemek için demiyorum başlık nerde imza nerde mesaj nerde bulmak için aramak lazım.
Aktif üyesi olduğum tek forum bu ve çok beğeniyorum inş. böyle gider.Yani şu imzalardaki kısıtlama ve benzeri kurallar harika.
Adam bir imza yapmış bir sayfa boyunda renkrenk yanar döner ..yazdıığı mesajı ( bazı forumlar izin veriyor demekki ) sadece bir gülücük.
adamamın 200 000 rep i var yanlış görmedimse
neyse sadece şunu söylemek isterim bu tip çok site var forum sitesi ve para için iş yapan.Bunlar günlük voleyi vurma çabasındaki siteler bence ve illaki ya düzelecek ya tükenecekler.
iyi iş yapanlara teşekkürler..
Aktif üyesi olduğum tek forum bu ve çok beğeniyorum inş. böyle gider.Yani şu imzalardaki kısıtlama ve benzeri kurallar harika.
Adam bir imza yapmış bir sayfa boyunda renkrenk yanar döner ..yazdıığı mesajı ( bazı forumlar izin veriyor demekki ) sadece bir gülücük.
adamamın 200 000 rep i var yanlış görmedimse
neyse sadece şunu söylemek isterim bu tip çok site var forum sitesi ve para için iş yapan.Bunlar günlük voleyi vurma çabasındaki siteler bence ve illaki ya düzelecek ya tükenecekler.
iyi iş yapanlara teşekkürler..