Türkiye'nin En Eski Webmaster Forumu İyinet'e Hoşgeldiniz!

Forumun sevilen üyesi geri döndü

samanpan

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
76
olmaz :) nabza göre şerbet. ilk sen bi "yeni konu" ya tıkla. sonra bıraktığımı açıklarım :D değilse memnunum yerimden. ohh mis

çatlak

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
100
:))) hımm... bende onların ne oldugunu mrk edyordum şimdi senın sayende ögrdm :)))

Nightwall

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
27
Themaniac kardeşim eskiyim veya yeniyim kim olduğum önemlimi ? Bak ben ilk seo kelimesini Eif den duydum bu forumda Eif'in bütün
seo yazılarını okuyup bitirmişimdir. Gerçekten çok güzel bilgiler paylaşıyor insanlarla. Bugüne kadar paylaştığı bütün bilgileri burada paylaşmak yerine sürekli ücretli ve ingilizce kitaplar çıkarıp
cb , plimus gibi sitelere koysa belki trilyonlar kazanırdı ama hayat sadece paradan ibaret değil. Üstelik amerikan halkı bizim gibi değil çok şeye para vermeye meraklılar. Ben daha sonradan ingilizcemi geliştirip yabancı forumlardaki yazıları da okumaya başladım ama seoyu ve daha birçok şeyi ilk olarak burada öğrendiğim için bende artık buranın bir paylaşımcısı olmak istedim. Bütün vaktimizi sadece kendimiz için ayırmamalıyız bu hayatta :)

samanpan

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
76
eif hanıma ne kadar teşekkür etsek azdır.

BlackThorn

1
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
82
Xman seni görmek çok güzel. Buralardasın sanırdım ama gidip gelme olayı olmuş neyse hoş geldin diyorum.

chalap

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
34
Hoş geldin XMAN Aga ;)