1-4 yendim. Gerçekten çok iyi hazırlanmıştım bu güzel oldu Sizde durum nedir?
golcülerime nazar değdi 2 golcümle bir orta saha oyuncum sakatlanmış 2-2 berabere kaldım ligde 5. liğe geriledim
O kadar parayı nerden buluyorlar, popüler futbolcu alayıp satayım desen genç, amatör yada profesyonel 200 puanla max 10 futbolcu alınır, geri kalan manager puanlarıda diğer ayarlara gider.10x20.000 ortalama dan satsa 200bin eder.Transfer borsasında 500bin teklif veren dahi var :s@selim61
ilk üyeliklerde default verilen futbolcuların kalite puanları çok yüksekti. neredeyse en kötü puanlar 65'den başlıyordu. şimdi yeniden üye olmayı denediğinde sana 45'lik elemanlar veriyor dolayısıyla mecburen transfer yapıyorsun. eski üyeler de ellerindeki 50'lik, 60'lık elemanları fahiş fiyattan yenilere iteliyorlar sanırım. Yoksa fiyatların o kadar yükselmesi imkansız normalde.
@selim61
ilk üyeliklerde default verilen futbolcuların kalite puanları çok yüksekti. neredeyse en kötü puanlar 65'den başlıyordu. şimdi yeniden üye olmayı denediğinde sana 45'lik elemanlar veriyor dolayısıyla mecburen transfer yapıyorsun. eski üyeler de ellerindeki 50'lik, 60'lık elemanları fahiş fiyattan yenilere iteliyorlar sanırım. Yoksa fiyatların o kadar yükselmesi imkansız normalde.
Günün farklı saatlerinde farklı fiyatlar verilebiliyor, öglen tavsiye edilir.Bu gün süper popüler çift yıldızlı bi elemanımı öglen 130bin e satmıştım, ötekiside 100 idi, şimdi bakınca talep yok sanırım fiyat 40 a inmişxxxxx bonservis ücretini ödemeye hazır kulüp var.
Satarke fiyata müdahale edemiyorsun
Günün farklı saatlerinde farklı fiyatlar verilebiliyor, öglen tavsiye edilir.Bu gün süper popüler çift yıldızlı bi elemanımı öglen 130bin e satmıştım, ötekiside 100 idi, şimdi bakınca talep yok sanırım fiyat 40 a inmiş
4 hesap daha açtım denemelere devammmm