İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Ftp programi?

W

wglinkmanager.com

Misafir
Kullandiginiz ve bilgidiginiz en iyi ve hızlı ftp programi hangisi..?

su ana kadar CoreFtp programini kullaniyordum. gayet güzel ve bedava bir programdi. ancak websiteme 2,8 Gb'lık veriyi 256K adsl baglantimla upload etmem cok uzun sürecegi icin baska programlar deniyorum.. (tüm gün pc acik olsa 10-12 gün sürüyor) Ornegin 3d-ftp (www.3dftp.com) programi 20 kat hizli yükleme saglarim diyor ama onunlada pek verimli degil. Saniyedeki veri hızı 5 kb. Bu 256K adsl bağlantisi icin normal mi? 2,8 Gb'lık veriyi websiteme nasil hizli ve kolay bir sekilde upload ederim? fikri olan var mi?

iyi calismalar

yoktur

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
pc herzaman en yavaş parçaya göre hareket eder .En yavaş parça pc yi her zaman yavaşlatır.Örnegin hardiskin yavaşsa bilgisayarın 3ghz bile olsa pek performans elde edemezsin.Bilgisayar kendini en yavaş parçaya uydurur.
Şimdi olay aynen bu.Ftp programları ne kadar süper olursa olsun burada Adsl in uplaad hızı engel olur.
Program kendini buna uydurur ve yavaşlar..
cuteftp yinede en istikrarlısı aynı anda birkaç koldan yolluyor ve oldukça hızlı

W

wglinkmanager.com

Misafir
evet... legal'den kastin nedir...? 100000 civarinda htm dosyasi sadece...

W

wglinkmanager.com

Misafir
bulmadim... kendim olusturdum... yeni proje üzerinde calisiyorumda....

T

The_Best

Misafir
evet sayfayı inceledim ancak downolad linki yok, yoktur sen biliyor musun bu programın trial versiyonunun bulunduğu yeri

Bulutlar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
BulletProof FTP (Client) isimli programı kullanıyorum. Gerek görsel açıdan gereksede performas ve hız açısından çok başarılı bir program. Tek kötü yanı ise programın ücretli olması. ufak bir ücret verip lisanslı olarak kullanabilirsin. Veya 30 günlük deneme sürümünü bilgisayarına kurup test edebilirsin.
http://www.bpftp.com/

Saygı ve sevgilerimle iyi çalışmalar dilerim...

zokkie

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
filezilla hızlı ve güzel, ek olarak ücretsiz. filezilla diye aratırsan, cute mantığında.

Bulutlar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
evet filezilla bu ayki pcnet dergisindede var. Güzel ve başarılı olduğundan bahsetmişler ücretsiz olmasıda ayrı bir güzellik tabi...

S

soundmaster

Misafir
klasör sayısı artarsa isterse allahı gelsin bişi etkilemez
2,8 gb dosyada kaç klasör var en önemlisi o
ben 3 gb dosyayı 1mbit dsl ile 3 günde hallettim
256 k yla baya zorlar

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.