İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

GA gene :(

ErsaT

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Hafta içi sayfaya girdiğimizde xxxx yazıp xxxx numarasına SMS atmamızı söylüyor, ve gelen şifre ile beraber numara girilip gönder deniliyor.

Ama hafta sonları numarayı girip gönder dediğimizde şifre Cep telefonuna geliyor ve şifre öyle giriliyor yani daha kolay oluyor :)

Neden hafta sonu. Çünkü GSM şirketleri tatil olduğu için bu uygulamayı görmüyorlar.
(Not: Sadece hafta sonu değil, mesai saatleri dışında da oluyor)

Sanitarium

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
28 mayıs : 259 CLİCK - 78 YENİ ÜYE

29 mayıs : 134 CLİCK - 46 YENİ ÜYE

30 mayıs : 51 CLİCK - 12 YENİ ÜYE

son 3 gün böyle gerçekten saymıyor...

Bu sonuçlar için pekte saymıyor denemez.. Hele 1.500 hitle yapılıyorsa...
Ben en az 10k popup hit yolluyorum sitelerimdeki bannerları hiç konuşmuyorum bile sonuç 1-2 üye günlük, buna saymıyor denir :)

T3chn0

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Bu sonuçlar için pekte saymıyor denemez.. Hele 1.500 hitle yapılıyorsa...
Ben en az 10k popup hit yolluyorum sitelerimdeki bannerları hiç konuşmuyorum bile sonuç 1-2 üye günlük, buna saymıyor denir :)

1,500 hit derken garantiarkadaş sayfasına gönderdiğim hit 1,500 gerçekten de saymıyor..

emresa

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
benim tahmin
nim arada bi bu duraklamalar oluyor ,sistemden dolayi,sonra birden 10 klik artıyor ve 1,2 üye ekleyerek sorun düzelmiş gibi gösteriliyor,umarım,bu şekilde deva m etmez,maymun gözünü açarsa,herkes aç kalır.

V

voda

Misafir
28 mayıs : 259 CLİCK - 78 YENİ ÜYE

29 mayıs : 134 CLİCK - 46 YENİ ÜYE

30 mayıs : 51 CLİCK - 12 YENİ ÜYE

son 3 gün böyle gerçekten saymıyor...

gerçekten felaket düşmüş ama işin standart noktası sadece doğru keyword ile doğru reklam seçeneğidir. örneğin günlük ortalama 788 - 790 çıkarıyorum 500 $'lik adwords ile bazen tıklar sayılmıyor buda reklam verenlerin ceplerine giriyor galiba tam olarak bilmemekle beraber gayet iyi kazandığı ortada.

emresa

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
tam üye çıkcağı saatlerde server down problemi,güzel :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.