eTre' Alıntı:
şeref meselesi ya bi yerde insan iki yüzlü oynarken bari anasına küfür ettirmez açıkca ben seni ispiyonladım der işin ucunda isterse 10.000€ olsun yada daha fazla anasına küfür ettiren adam karısınıda satar para için neyse diyecek söz yok yorumsuz herkes bildiğini yapmaya devam etsin...
Dedim ya insan adam olmaya göre. Geçen ay arttığım mailden, örnek göstermiştim, bunlar ödendi, benim niye ödenmedi diye, haklı olarak. MSN'den de aynen copy-paste yaptım. Orda tek yanlışım, hile yaptılar demekti, belki de onu da dememiştim. MSN'den, onun dışında, merak etmeyin, Sedo'ya ulaşan hiç bir şikayetim yok, olmazda. Ayrıca, sana bir örnek, arkadaşımın papağanına, her gün bir şeyler götürmeme rağmen, küfür ediyor, bana, herkese.

Dikkate almıyorum, tabi ki. Kuş beyini çekimi olabilir, bu mesele ile alakası.
Geçen ay büyük bir miktarım kesik yemesine rağmen, üstelik bu sitelerimin kapalı olduğu döneme denk gelmesine rağmen, ne bir yere yazdım, nede başka bir şey yaptım. Sedo'ya sordum ve deyim yerindeyse, kıvırmaları sonucu bir yere varamadım/k. Son olayda ise, inandırıcı geldiği için soruşturdum sadece. 860 € kesik yiyen diğer arkadaşın, chatturk'u de dile getirdim.
Içimden öyle geldi ne bilim.. sizinle.com ve troyun.info kimin arkadaslar ? Onlarida soylemisti sevgili eg-zotikbul. ?
Kim olduklarını bilmiyorum. Birisi sürekli sitelerimden haber aşırıyordu, dikkatimi çekti, sedo daki domainlere link verişi de kurallara aykırıydı. Sizinle.com da senin sitelerden çalınmış, gene garip bir site.
Anlatacağım kadarını anlattım, gerçek dostlarımı kaybetmek istemem. Ayrıca, forum kişisel olayların reklamının olacağı bir yer değil, böyle giderse konu kitlenir.