E
erotikbul
Misafir
ArKi!' Alıntı:Ya zaten yazdım senin beni şikayet etmen benim için bir anlam ifade etmiyor. Ama bakıyorsun yüzüme gülen insanlar beni şikayet ediyorlar. Msn de bir taraftan beni şikayet ederken bir taraftanda sözde kapattıgım hesabım için bana gelip ne oldu diye soruyor. Hesabım kapatıldı diyorum uzuldum diyor.
Ya gerçi baskasının beni şikayet etmiş olmasıda umurumda degil. Şöyle söyleyeyim. Ben kendimi akıllı biri olarak goruyorum. Bir cok kiside bunu anlamıştır. Tabii daha önceden bunu bilen, benimseyen insanlar var. Ben bugun kasmaya başlasam 2 ay sonra sedodan extra 1000 € + para kazanırım. Hileli veya hilesiz. Kazandıgım parayıda her türlü alırım. Aksini iddia edecek olanlarlada kazanacagım para kadar iddiasına girerim. (Oda Bonusu olur )
Keza adsense icinde öyle. Bugun ben gunde 100 küsür $ kazanıyorsam aklımla kazanıyorum. Arkadaşlarıma kazandırıyorsam gerçek dost olduklarını düşündügüm için kazanıyorum..
Saygılar felan
sana karşı yaptıklarımın hepsi doğru. Hileli veya hileiz kısmına takılıyorum sadece. Senden başka kimse ile sorunum yok, ama sen hileli bilmem neyi alırken, ben veya diğer hile yapmayanlar alamazsa ben dürüstün kazanması çin her şeyi yaparım. Yapmayan, aptaldır, yapmayan salaktır, yapmayan herkesin hakkını yer.
Burada beni canavar olarak gösteriyorsun, ama gerçeği bile 3/5 kişi de yeter ve artar bana.
Ayrıca, akıllıyım diyorsun ama hileci olarka seni söylediğimi, geçen ay, bana ödeme yapılmazken şu domainlerin olduğu hesaplara ödeme yapıldı mesela.
derken de, kimsenin hakkında gözüm olmadığımı anlarsın. İşine geldiği gibi anlamada üstüne yok. Hiç düşünmüyor musun, belki de senin gibiler yüzünden sedo, birçok insanın hakkını yedi. Al bu ay zeynel ve murat mesela, gördüklerim. Forumdan bir çok insan vardır eminim, onlar gibi dürüst olup da ödeme alamayan.
Hala beni canavar olarak gösteriyorsun, işine öyle geliyor çünkü. Gerçeği gören yapması gerekeni bilir gerçi.
Ayrıca, konu kapanacaktır, çok çok kişisel oldu artık