çok komiksin gerçekten, seni iyi tanırım, başlıkta daha önce de aynı doğrultuda bir mesaj yazmışsın ama dikkate almadım lakin fetullah gülen'e olan düşmanlığından dolayı zaman gazetesine sallamanın hiç bir anlamı yok, yiğidi öldür hakkını yeme diye bir
ATAsözü vardır bir gazetenin gerçek okuyucusu bayiiden alır diye bir şey söz konusu değildir, bugün türkiye'de gazete aboneliği sistemini uygulayan Zaman Gazetesi dışında Türkiye Gazetesi Yeni Şafak Vakit gibi gazeteler vardır ki abone sistemini oturtmak bile bazı şeylerin gerçekten canı gönülden yapıldığını ve desteklendiği gösterir, onun için bilmediğin konularda susmak en güzelidir birilerine şahsi kin besleyip o insanların yaptığı olumlu veya olumsuz şeylere ön yargıyla yaklaşmak kimseye birşey kazandırmaz.
İdeolojjik durumlar farklıdır... Burada ciddi bir konu vardır... Objektif olmak lazım...
Zaman Gazetesi tasarım bakımından Türkiye'nin en iyi gazetesidir... İçeriği de iyidir... Ancak konumuz trajlardır.. Ben traj konusunda değerlendiririm... Zaman'ın Bayiilerdeki satışının 20bin civarında olduğu Vatan gazetesi söyledi... Yalanlama gelmedi... Buda önemli değil...
Ama bursla okuyan, üç kuruş ile öğrenimini sürdüren öğrencilere zorla gazete aldırmak, bir evde 4-5 tane gazete olması israftır, günahtır...
Türkiye Gazetesi ise eski düzeninin kaybetti bundan 5 sene evvelki düzeni yok... Hatta daha evvele dönersek çok fark görürüz...
Yeni Şafak iktidarın boruzanlığını yapıyor...
Yeniçağ her gün 25 bin gazeteyi Türk Eğitim sene gönderiyor...
Milli Gazete den haberim yok.
Hürriyet grubu işine göre hareket eder....
Sabah'ta öyle...
Ama şunu iyi biliyoruz ki iş traja düştüğünde, hiç bir gazeteye güvenmem...
Basın ilan kurumu reklamları ve Ticari reklamlardan pay kapmak st/cm fiyatlarını yükseltmek için topla bayii dağıtımı ve yine toplu alımı işin içine girerse herşey değişir...
Akşam babasının hayrına İDDAA bayilerinde bedava dağıtmıyor...
Bugün gazetesi keza hayır işlemek için bedava dağıtmıyor...
Zaman' de öyle...
Bu yüzden kimsenin zoruna gitmesin bu gerçekler... Objektif olun ve olgunlukla tartışın...
Saygılarımla...