bende ortada para da yok
ahahahah o daha da kotu tabi..
merak etme olur zamanla.. hirsla, uykusuz gecelerine devam edersen...
bende ortada para da yok
ben zevk için yapıyorum bu işi parasında değilim
6 yıldır her gecem uykusuz nerdeyse bende hala para falan göremedim ortada sorun bende mi o zaman
ahahahah o daha da kotu tabi..
merak etme olur zamanla.. hirsla, uykusuz gecelerine devam edersen...
valla 5.yılın sonunda baktımki para bekleyince gelmiyo bende zevk için yapmaya başladım bakalım bi 5 sene sonra tekrar değerlendiricem bu şekildede bi sonuca varamazsam bırakıcam bu işleri
beni de bu yolda kiz arkadasim terk etti :/ .... hepimiz ayniyiz, para hirsi burumus her yanimizi..
onu son gördüğümde kendine internetten anlamayan bir sevgili yapmış ve beni görünce yolunu değiştiriyordu ?
ayrılırken bana internetmi benmi diye soracakmış ama cevabı bildiği için sormamış
tabi ki internet
rekora kosuyorum 49 saattir ayaktayım az sonra yatmak gibi bir niyetim var birdaha ne zaman kalkarım allah bilir
İşte bende bunu diyorum. En fazla 1 hafta. Sonra herşey eskiye dönecek. Defalarca denendioooo kader ortaklarımız çoğaldı.
gece erken yatmanın sırrını buldum. mesela bugün 1,5 saat uykuylayım. ve şuan zor tutuyorum kendimi yatağa atmamak için. bir gün dişinizi sıkın 1 saat veya 2 saat uykuyla akşama zaten uyumamak gibi bi seçeneğiniz kalmayacak.
yatmaya gidiyorum iyi geceler
İşte bende bunu diyorum. En fazla 1 hafta. Sonra herşey eskiye dönecek. Defalarca denendi