Galatasaray'ı kutlarız.
Fenerbahçe taraftari eskisi gibi cahil veya kavgaci degil . Fenerbahce'nin eskiden oldugu sekliyle gercegini cok yakindan bilen bir FB'li olarak su anki statumuzden cok memnunum ama bunu zorla bitirmeye calisanlar var. Komplo teorileri ve satasma yaratilmak istenirse yuzlerce yaratilabilir. Butun sene, eski satasmalardan kufurlesmelerden uzak bir Fenerbahce varken, herkes birlesip, butun medya fenerli, anadolu takimlari fenere dusman gibi bir hava yaratiliyor, BJK baskani GS sampiyon olsun istiyorum diyor, ondan sonra fair play bekleniyor. Herkesin bir gicigi var ama nedeni belli degil?
GS bilek hakkiyla sampiyon olmustur. Ama bu Fenerbahce'nin kalitesine golge dusurmez. Elle kolla, parayla degil ne demek anlamadim. Futbolcular yuksek para aliyor ve bu normal, parasi olana basari haram, ekonomik sikintisi olana basari helal mi, bakis acimiz bu mudur? Fenerbahce Galatasaray'i bu sezon 3 defa yenerken, ne el kol vardi ne birsey, mantigimiz bu olmamali.
Fenerbahce, cebi dolu, stadi genis, akli rahat ve havali bir takimi canlandirdi sene boyunca, Galatasaray savasan aslani. Kazanan aslan oldu, allah devamina erdirsin. Olaya bu sekilde bakalim. Bu sampiyonluk yuz kere helal, ama msn iletilerine bakiyorum da Fener'e de bindiler filan komik geliyor bana. Bunlari Fenerliler yapardi eskiden. Sen GS olarak Fener'i yenip bunlari yazsan guzel de, Denizliden Vestelden medet ummussun, o zaman nerede kalir sanli Galatasaray .
Sevgiler