İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Geçmiş Olsun :)) - Şampiyon G.S

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Z

Zion

Misafir
Angelo' Alıntı:
Kendinizde arayın sorunu demekle iş bitmiyor. Biz bulamadıysak siz söyleyin. Şundan dolayı sevmiyoruz deyin.
Başkanınızın "küçük dağları ben yarattım" havasını sevmiyoruz.
Futbola uzanan "el"inizi sevmiyoruz.
Ali Şen'den bu yana hep hakemleri etkilemeye yönelik tavırlarınızdan tiksiniyoruz.

Yani ortada öyle "kılız biz, ondan sevmiyoruz" durumu yok.
Eğer tanıdığım eski angelo'ysan anlamışsındır ne demek istediğimi. Ama zevkler insanı kör eder ve herkes asla bir diğerinin zevkini tam anlayamaz.

Angelo' Alıntı:
Bilekle olsaydı da Fener'i yenseydiniz diyecegim geliyor soyleyecek fazla birsey birakmiyorsunuz.
Eğer ligin sonucunu iki takım arasındaki mücadele belirleseydi Feneri 6-1 yenen Aydınspor'un o sene ligi Fener'in üstünde bitirmesi gerekirdi. Ama bu işin kuralı bu değil.

TReX

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Zion çok güzel yazmışsın eline sağlık.

blink

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Derbileri fenerbahçe kazandı doğru ama, şampiyonluk yolunun anadoludan geçtiğini geçen sene biz öğrendik.
Geçen sene Galatasaray, fb ile 3 maç yaptı 1-0 ve 0-1 = EŞİT. (ayrıca kupada 5-1.)
Beşiktaş'ı 1 kere yendi 1 kere berabere kaldı.
Trabzonsporu 1 kere yendi 1 kere yenildi.

Geçen sene derbilerde en çok puanı Galatasaray topladı. O zaman getirip fenerbahçe kupasını Galatasaray'a mı verecek ? :)

Sezon 2005/2006
Sonuç
Şampiyon Galatasaray.

alorak

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Angelo' Alıntı:
Maç elbette satın alınmamıştır ama Beşiktaş heralde 93. dakikada kendi evinde 1-1 'i koruyabilecek nitelikte bir takımdır.

Fenerbahçe de son maçta önce götürdüğü ligde sondan 4. takımı yenecek nitelikte bir takım olduğunu sanıyorduk? Futbol bu.Kimse kesin birşey söyleyemez.Masa başında bile bitmez.Hiçbir futbolcu takımının son saniye golüyle yenilmesini istemez.Hadi satılsa bile.93 dakka kasmaz.

Angelo' Alıntı:
Biz bulamadıysak siz söyleyin. Şundan dolayı sevmiyoruz deyin.

- Fenerbahçe başkanının hedef göstererek yaptığı açıklamalar.
- Fenerbahçe'nin diğer takımlardan zengin olması yüzünden diğer takımları çapulcu olarak görmesi(Chelsea sendromu)-(Bu olayı şu yüzden sevmiyorum Fener nice yıldızları alıyor harcıyor.Türklerin kalitesi düşüyor)
- Fenerbahçenin gerçekten yabancı takımlarla oynarken saldırmaması, hırs yapmaması ve Hasan, Hakan veya yabancı Mondragon gibi hırslı oyuncuları barındırmaması(Tuncay ve Mehmet Yozgatlı var onlar da başka şeylerden kaybediyor)
- Direk Tuncay yüzünden.
- Para verip başarılı olamayınca çamur atması yüzünden.
- Kendisi başarılı olamayınca saldırması.Başarılı olunca koruması (gerçekten böyle ben de anlamıyorum nasıl oluyor)

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
Fenerbahçe GS'yi yendi sampiyonluk onun olmali diye yazdigim herhangi bir yazi ya da cumle var mi? Allah askiniza nasil bu kadar demagojiyi bir arada uretiyorsunuz hep beraber. Yazdigima pisman oldum.

Bence Galatasaray yuzde yuz helal bir sampiyonluk kazanmistir yazmisken bunlari yazmaniz ilginc.. Ama bunu kutlarken Fenere bindik hop hop nasil koyduk diye sevinmeleri, Galatasaray'a yakismaz. Hem ortada oyle binme, koyma gibi seyler yasanmadi gibi bir tespit yaptim. Yanlis oldugunu dusunuyorsaniz buna cevap verin. Bir de zenginlik yetmez naralari, Fenerbahce'de oynayan butun oyuncularin akittiklari tere haksizliktir. Herhangi bir insanin meslegine boyle yorum yapilmaz, yapilmamalidir. Tespitlerim sonuna kadar dogru olup kisisel zevk veya renklere baglilik ile uzaktan yakindan alakasi yoktur.

Fenerbahce basarisiz olmustur, basarisizliginin nedeni para ya da baskanin kendini birsey sanmasi degildir. Galatasaray basarili olmustur, basarisinin onemli noktasi zor durumda mucadele edebilmeleridir, helal olsundur. Sadece eski Galatasaray taraftari MSN'de iletisine Fener'e horoz bindi, vestele 5 taksit, yok trabzon macinda goruscez yazmazdi, Ali Sami Yen'e bekleriz yazardi, aradaki farki vurguladim, cunku komik bi fark.

Daha da yazmam.

PS

alorak : satildi demedim, sadece besiktas super asilmadi maca dedim, bu da benim kisisel teknik analizimdir, besiktasi baglamaz:) sike var filan diyecek kadar akilsiz degilim

alorak

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Kesinlikle katılıyorum Binme inme olayları çok iğrenç.Ama işte lig son haftalara doğru normal giderken, Tuncay öyle bir şarkı söyledi ki, erken öten horozun başını keserler mi yoksa döndü dolaştı bela kendini buldu mu derler bilemem aynen o oldu.

Ali Sami Yen'e bekleriz olayına da kesinlikle katılıyorum.Eskiden arada çekişme vardı ama federasyon sayesinde o da kalmadı.her derbide farklı olaylar.Tarafsız saha, tek seyirci gibi şeyler olunca iş bozuldu.Ne güzel kardeşçe maça gidilse maç sonu yine 6-0 olsa.Fenerliler de seviyeli şekilde espri bulsalar ve onu yapsalar yine gam yemem..

A

aDRiaNo

Misafir
şampiyon galatasaray...başka söze gerek varmı arkadaşlar sizce ?
çatlasın fenerliler..türkiyede başka hiç takım yokmuş gibi havaya girdiler::D nooooldu oyaa nolduu
parayla saadettt olmaz ah azize vah azizee

Z

Zion

Misafir
Fenerbahçe GS'yi yendi sampiyonluk onun olmali diye yazdigim herhangi bir yazi ya da cumle var mi?
Zaten ben de onu kastetmiyorum. Tekrar gözden geçir istersen.

Allah askiniza nasil bu kadar demagojiyi bir arada uretiyorsunuz hep beraber.
Sen nasıl bu kadar bahane üretebiliyorsan, biz de bunu üretiyoruz.

Sadece eski Galatasaray taraftari MSN'de iletisine Fener'e horoz bindi, vestele 5 taksit, yok trabzon macinda goruscez yazmazdi
Msn listene daha dikkatli bak, belki öyle yazmayan Galatasaray'lılar da vardır. Nicklerini sağ tuşla tıklayıp "engellemeyi kaldır" menüsünü tıklayarak görebilirsin.

Mağlubun bahanesi, galibin naraları bitmez. Taki bir sonraki sezona kadar.

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
Zion' Alıntı:
Eğer ligin sonucunu iki takım arasındaki mücadele belirleseydi Feneri 6-1 yenen Aydınspor'un o sene ligi Fener'in üstünde bitirmesi gerekirdi. Ama bu işin kuralı bu değil.

Angelo' Alıntı:
Fenerbahçe GS'yi yendi sampiyonluk onun olmali diye yazdigim herhangi bir yazi ya da cumle var mi?

Zion' Alıntı:
Zaten ben de onu kastetmiyorum. Tekrar gözden geçir istersen.

--------------------------------

keyfinebak.com

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
aman alan aldı veren verdi seneye yeni baştan başlıcak, hiç birbirinizi kırmaya gerek yok, 2 gün sonra zorda kalırsak burda birbirimizin yardımına koşucaz, bir şey lazım olduğunda gelip ben burda yazıcam arkadaşlar yardım lazım yada bir sorunum var diye, ne aziz yıldırım nede ergün gürsoy gelipte benim derdime derman olucak değil o yüzden bence boşverelim bu tarz mevzular sabahlara kadar konuşulsa bitmez... gs hayırlı olsun fb geçmiş olsun avrupada ve yeni sezonda başarılar diliyelim olsun bitsin...

fenerbahçeliyim ama gs futbolcuları bu sene bu şampionluğu haketti ama gs futbolcuları bir diğerleri teknik heyet sonra yönetim filan onlar boş... onlar hep kazanıyor biz ise onların muhabbetiyle burda ortam geriyoruz anlamış değilim...

valla arkadaşlar daha güzel şeler var bence geçelim bunları...

trextra

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Futbol forumu yüzünden hep sorun yaşadık, yaşamayada devam ediyoruz.

Üzüntüdende öte bir yıkıntı yaşadık. O günkü sinirle birini bile öldürebilirdim rahatlıkla. Ama sakin olmak lazım. Seneye bu zamanlar herşey unutulacak. Kimseyi kırmanın manası yok. Gün onların günü tabikide sevinecekler. Seviyesiz mesaj atanlara -rep verin. Tek tepkinizde bu olsun.

D

dnturkey

Misafir
bedafocb' Alıntı:
@angelo(FB)niye nefret? çok basit bi soru sormuşsun...kısaca açıklık getirelim...
1) 16 lig şampiyonluğundan başka bir başarısı olmayan, Avrupada her sene bu milleti rezil ettikten sonra Fenerbahçeyi sadece parasıyla, stadıyla,zenginliğiyle en büyük görmeniz?
2) bu lig bize göre değil deyip kendinizi uzaylı gibi hissedip, derebeyi edasıyla kulüpler birliğinden ayrılmanız?
3) Tuncay denen salağın GS maçından sonra hindi söyleminde Beşiktaşada gönderme yapıp gerizekalı durumuna düşmesi?
4) republic of FB diye kasılarak gezerten tepkilerden sonra re-public diye t-shirt ler bastırmanız?
5) Sizin şampiyon olmadığınız her sene şaibe iddialarının dolaşması?... vs...vs...vs
bunlar uzayıp gider... birazda siz düşüşnün...

beni Gayatasaray taraftarı yapan sadece Fener düşmanlığıdır bu yüzden Fener harici har takıma sempatim vardır..

1) Her sene Avrupa da biz rezil ediyoruz da diğerleri mi başarılı oluyor ? Gs hariç diğerleri ne yaptı avrupa da acaba ? niye onlara gıcık olmuyorsunuz ?

2) kulüpler birliğinden tabi ki ayrılabiliriz. anlaşamadığımız bir yerde niye bulunalım ki ? sen anlaşamadığın bi yerde kalmak ister misin ?

3) bir baba hindi olayını bütün takımlar yapıyor. hepsi söyletiyor. niye tuncay söyleyince size bu kadar battı anlamadım.

4) republic bizim bir sloganımız. beğenmiyorsan görmezden gelirsin. sonuç olarak bu slogan fenerbahçe taraftarları için hazırlanmış. biz sizin kendi sloganlarınızla uğraşıyoruz mu ?

5) walla burda söylediğin şeye çok güldüm. tam aksini söylemen gerekirken neler demişsin. fener her şampiyon olduğunda o konuşmaları siz çıkarırsınız biz değil.

vs.. vs.. vs.. uzayıp gider....

paramız var pulumuz var stadımız var bütün taraftarlar takımına sonuna kadar destek verir. imkanı olan herkes stadına gider formasını giyer. küçük büyük dinlemeden her zaman takımının yanındadır. ve bunlarla da övünüyoruz.

nedense bunlar size ters geliyor...

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
Turkiye futbolunu ayakta o tutan o senin Fenerbahce nefretin farkinda degilsin. Fenerbahce'nin ekonomik yapisi ve kalitesi olmasa senin ligine televizyondan milyon dolarlar akmaz. Bana takimini savunanlarin takiminin taraftarlari 1 donem maca ugramadi ya.

Avrupa'da rezil oluyorsan istifa et Turklukten, anglosakson filan ol, Ingilizler her sene final oynuyor. Sportif basaridan cok ote seyler var, tesislesme-kurumsallasma-finans yapilandirmasi, ve bunlari bos konusanlarin anlayabilecegini dusunmuyorum. Bir Aziz'dir gidiyor. Onun parasi var da Demiroren'in Polat'in yok mu, onlar daha zengin degil mi? Hayretsiniz hayret.

83 81 50, ilk ucun puaninin bu oldugu ligde hala Fenere dusman olun siz. Farkli olan suruden ayrilir, bu doganin en basit kanunu, kabullenemeyenlere konusmak icin sampiyonluk ya da galibiyet gerekiyor, yenilince susup kaciyorlar. Eski Fenerbahce yok , benden duymus olmayin uzulmeyin sonra.

Z

Zion

Misafir
Angelo' Alıntı:
Sportif basaridan cok ote seyler var, tesislesme-kurumsallasma-finans yapilandirmasi, ve bunlari bos konusanlarin anlayabilecegini dusunmuyorum.
Bütün bu saydıkların Fenerbahçe'de sadece son yıllarda gelişen şeyler. Evet; sportif başarıdan önemli şeyler var ama onlar bu saydıkların değil. Eğer dediklerine sen katılıyorsan daha önce o takımı tutmuyor olmalıydın. Tabi eğer yaşın daha öncesini görmeye müsait değilse bilemem.

hitix

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlar ben söyledim Fanatik bir KAYSERİSPORLUYUM ve hakkı yenen 2 klüpten biri biziz. Diğeri kim mi? Elbet de FENERBAHÇE

Tüm galatasaraylı arkadaşlar kafasını 2 elinin arasına koyup düşünecek. Sezon boyunca ağlayıp duran başkan ve yönetim + futbolcular neden ağladı?

1. Fenerbahçe Elle gol attı 3 puan aldı.
2. Fenerbahçeye haksız 1 penaltı verildi.
3. Tuncay Baba Hindi dedi bize bindi vs.. vs.. gibi saçma sapan şeyler.

Öncelikle dün gece ve bugün ligin tüm takrarını GS ve FENERBAHÇE maçları için seyrettim. Özellikle saydım ki Fenerbahçenin 2 hatalı penaltısı Galatasarayın da 3 hatalı penaltısı var. Fenerbahçe birde elle gol atmış. Galatasaraylı defans oyuncuları ise 2 kere elle gollük pozisyon kesmiş hakem esgeçmiş.

Verilmeyenlere gelince Fenerbahçenin %100lük 6 penaltısı verilmemiş Galatasarın ise sadece 2 pozisyonu atlanmış.

Frikiklere gelince özellikle ligin 2. yarısında olmak üzere Fenerbahçenin 25e yakın tehlikeli noktadan kazandığı serbest vuruş Alex yüzünden bu adam atıyor veya attırıyor es geçilmiş. Galatasarayın ise sadece 8 frikiği verilmemiş.

Gösterilmesi gereken kırımızı kartlar konusunda Galatasaray 4-3
Gösterilmesi gereken sarı kartlar konusunda ise Galatasaray 16-11 önde.

Bu verileri Fenerbahçeli bir adam çıkarmıştır diyenler açar ligin tekrarında önemli anlara bakar anlar.

Bu mudur Fenerbahçeyi kayırmak? Ben burada galatasarayın sürekli itilerek zirvede olması için zorlandığını aksi halde Fenerbahçenin 5-6 hafta önce şampiyonluk ilan edeceğini görebiliyorum.

Şimdi kalkıp da elle gol attılar yoksa biz 10 puan fark atardık diye saçma şeyler söylemeyin. Hangi takımın daha iyi olduğu ortadadır. Neden mi?

Rakibinle 4 kere karşılaşıyorsun. Biri kendi evinde olmak üzere 3 kere yeniliyorsun. Üstelik rakip kendini zorlamıyor bile neden mi?

Şampiyonluk maçına çıkıyorsun. Rakip seni ilk kez ciddiye almış 4 tane atıyor.

Son olarak hala gelip de alın teri ile şampiyon olduk hakem feneri kolladı diyenlere helal olsun.. sevinmeye devam

Gerçekleri görmek isteyenler varsa da bu ligte 1990'dan sonra GS sürekli devlet ve Federasyon tarafından desteklenmiştir. Bu gerçeği herkes biliyor ama kabullenmeyenler olacaktır. Aradaşın biri demiş ki biz Hagili dönemde 2 değil 4 kere şampiyon olduk. ilk 2sine bak nasıl şampiyon oldunuz anlarsın. Hakemin suratına balgam atan oyuncunuz ceza almadı şimdi kalkıp Fener elle gol attı derken insan utanır biraz. 25 golle gol kralı olan oyuncusunun 18-19golünü penaltıdan atmasına utanır insan. Gerçekleri görün burada hakkı yenen tek takım Kayseri bir diğeri ise Fenerdir. Fener kendini toplar bi şekilde ama ya Kayserinin küme düşme maçı olsaydı bu? GS yine 2-3 oyuncu transferi ile maçı bağlar mıydı?

En son olarak da kapanan ve kapanması gereken saha olaylarına bakarsak Galatasarayın kayıtsız koşulsuz ve büyük bir azim ile desteklendiğini görürüz.

Beşiktaş maçı da satılmıştır. Bu gerçektir. 93. dakkada gol oldu satılsa ilk yarıda iş biterdi gibi saçma şeyler söylenmesin. Sen maçın satıldığını anlasan FIFA da anlar ve tescil etmezdi. Çok büyük cezalar gelirdi BJKli başkanın söylediklerinden sonra açık açık maç verilse GS'ye.

Ama bunu ben anlıyorum nasıl mı?

BJKnin direkten dönen topuna ve şutun çekildiği mesafeye bakarak... Aynı topu ben aynı direkten 5 şut çekerek 5ini de direğe sabitlerim. 5te 5 direk olur yani. Ben yapıyorsam BJK'li X bi futbolcu da yapar diye düşünüyorum.

Cordobanın yaptığı penaltı da cabası.. Maçtan sonra Tümerin vs.. Cordobanın üzerine yürümesini saymıyorum bile.

Fazla Söze gerek yok
Bugün GSye gelen bu şampiyonluk Federasyonun hediyesidir. Ben şahsen Fenerli olmuş olsam bunu ispatlar adamların çenesini kapatırdım. Ligin önemli anlarından oluşan 1-2 saatlik bir film ile bu mümkün.

Şimdi GS'liler gelip de bana hikaye anlatmasın. Ligin en çok şike yapan en çok maç alan takımıdır GS. Öyle bir takımdır ki uzatmasız maçı 98 dakika oynayıp penaltı atmıştır. Maçlardan sonra maçı yöneten hakemler istifa etmiştir.

Fenerbahçeyi de anlamadım doğrusu daha ligin ilk 4-5 haftasında verilmemiş 2-3 penaltı vardı ve adamlar çıkıp konuşmadı. Çok sessiz kalınca da suçlu oldular. Yaman hırsız sakin evsahibini bastırırmış örneği oldu tam olarak. Sanırım Fener de o maçlarda puan kaybetmediği için ve takımını çok güvendiği için fazla ses çıkarmadı.

GS'lileri tebrik etmiyorum. Son sözüm budur yine

alorak

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Geçen yıl ve önceki yıl Fener şampiyonken de mi Galatasaray kollanıyordu? Benim anlamadığım olay bu.Ben kesinlikle federasyona güvenmiyorum işine ne gelirse onu yapıyor.Kısaca siyaset yapıyor.Ama fenerbahçenin bu yıl yaptığı çok ayıp şeyler vardı.Klüpler birliğinden rest çekerek ayrıldı.Ve durduk yere çok sivri açıklamalar yaptı.Ayrıca Tuncay'ın sloganı daha bir nefret uyandırdı.

Galatasaray Konya maçında son dakikada Aydınla uzaktan bir gol attı kimse şike demedi(o pozisyonda da çok amatörce hatalar olmuştu), Beşiktaş maçı son maçlara rastladı diye şike oldu.Ben anlamadım bu işi.Federasyon birdahaki yıl kesinlikle son maçları orta seviye takımlara verecek bu iki takıma.Ve kim istedi diye derseniz Aziz Yıldırım..

hitix

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
aDRiaNo' Alıntı:
şampiyon galatasaray...başka söze gerek varmı sizce ?
çatlasın fenerliler..türkiyede başka hiç takım yokmuş gibi havaya girdiler::D nooooldu oyaa nolduu
parayla saadettt olmaz ah azize vah azizee

Bu kadar büyük külüpse bu takım neden parası yok ? Çok fazla şike olaylarına giriyor tüm para orada mı gidiyor.

Parayla saadet olmaz vs.. yerine GS'nin neden parası yok biri onu açıklasa bana? Fenerbahçe UEFA kupası alsa 250milyon$lık bütçe yakalar diye düşünüyorum ben.

Galatasaray ne yaptı bu paraları? 3-5 futbolcu aldı gönderdi bitti felan diye hikaye anlatılmasın Fenerin de zarar ettiği adamlar oldu diye biliyorum ben.

Büyük takım GS'nin 10 senedir stadına çivi çakılamadı bu mu büyüklük? Devlet yardımı geldi, federasyon yardımı geldi, borç affı geldi, Cem uzan döneminde 30 milyon $'a yakın yardım + istanbulspordan 6 adam ücretsiz geldi takım hala yerin dibinde.

GSyi küçümsemek için yazmıyorum cidden merak ediyorum neden böyle oldu?

hitix

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
the_alorak' Alıntı:
Geçen yıl ve önceki yıl Fener şampiyonken de mi Galatasaray kollanıyordu? Benim anlamadığım olay bu.Ben kesinlikle federasyona güvenmiyorum işine ne gelirse onu yapıyor.Kısaca siyaset yapıyor.Ama fenerbahçenin bu yıl yaptığı çok ayıp şeyler vardı.Klüpler birliğinden rest çekerek ayrıldı.Ve durduk yere çok sivri açıklamalar yaptı.Ayrıca Tuncay'ın sloganı daha bir nefret uyandırdı.

Galatasaray Konya maçında son dakikada Aydınla uzaktan bir gol attı kimse şike demedi(o pozisyonda da çok amatörce hatalar olmuştu), Beşiktaş maçı son maçlara rastladı diye şike oldu.Ben anlamadım bu işi.Federasyon birdahaki yıl kesinlikle son maçları orta seviye takımlara verecek bu iki takıma.Ve kim istedi diye derseniz Aziz Yıldırım..

Galatasaray geçen yıl değil sadece 1990dan beri diyorum kayıtsız şartsız destekleniyor. O kadar borç ve o bütçe ile neden geçen sene şampiyon olamadık sorusu yerine bu sene nasıl şampiyon olduk dersen anlırsın gerekli cevabı. Bir üst başığa da bakman dileği ile.

hitix

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ayrıca ben 1500 tane örnek vermişim bi sürü şey yazmışım cımbızla kelime seçilip de 2-3 satır yazı ile geçiştirilmesin.

GS neden parasız biri söylesin yeter. Nereye gidiyor onca para?

iyinet

Root
Admin
Hosting Firması
Reaction score
66
Galatasaray i tebrik ederim.
Cok cekismeli bir lig oldu bu sene.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5