Angelo' Alıntı:
Olayınız bu olmamalı, Galatasaray şampiyon olduysa bunu kutlamalısınız, Fenerbahçe'ye saldırmak da bu kutlamaların bir parçası değil. Ha yine dediğim gibi ezersiniz geçersiniz o zaman bir nevi kutlayın, biz de burada ağlayalım, ama böyle bir durum olmadığına göre, gerçekten Galatasaray'ın büyüklüğüne yakışmayan komik şeyler oluyor bunlar..
Ezmemiz için ne yapmamız gerekiyor ? Sizin ayarınızda takım kurup, 24./25. haftalarda mı şampiyonluğu ilan etmemiz gerekiyor ?
Angelo' Alıntı:
Fenerbahçe GS'yi yendi sampiyonluk onun olmali diye yazdigim herhangi bir yazi ya da cumle var mi? Allah askiniza nasil bu kadar demagojiyi bir arada uretiyorsunuz hep beraber. Yazdigima pisman oldum.
Bence Galatasaray yuzde yuz helal bir sampiyonluk kazanmistir yazmisken bunlari yazmaniz ilginc.. Ama bunu kutlarken Fenere bindik hop hop nasil koyduk diye sevinmeleri, Galatasaray'a yakismaz. Hem ortada oyle binme, koyma gibi seyler yasanmadi gibi bir tespit yaptim. Yanlis oldugunu dusunuyorsaniz buna cevap verin. Bir de zenginlik yetmez naralari, Fenerbahce'de oynayan butun oyuncularin akittiklari tere haksizliktir. Herhangi bir insanin meslegine boyle yorum yapilmaz, yapilmamalidir. Tespitlerim sonuna kadar dogru olup kisisel zevk veya renklere baglilik ile uzaktan yakindan alakasi yoktur.
Fenerbahce basarisiz olmustur, basarisizliginin nedeni para ya da baskanin kendini birsey sanmasi degildir. Galatasaray basarili olmustur, basarisinin onemli noktasi zor durumda mucadele edebilmeleridir, helal olsundur. Sadece eski Galatasaray taraftari MSN'de iletisine Fener'e horoz bindi, vestele 5 taksit, yok trabzon macinda goruscez yazmazdi, Ali Sami Yen'e bekleriz yazardi, aradaki farki vurguladim, cunku komik bi fark.
Daha da yazmam.
PS
alorak : satildi demedim, sadece besiktas super asilmadi maca dedim, bu da benim kisisel teknik analizimdir, besiktasi baglamaz : ) sike var filan diyecek kadar akilsiz degilim
Bu yazını baştan oku kendinle çelişiyorsun.
Unutma, Süper Lig, GS FB turnuvası değil.
Ayrıca webmaster forumlarında sürekli elit Fenerbahçe'li imajı yaratma olayından vazgeçsen diyorum. Angutcom'a git istersen, ama bu ara tavsiye etmem, pis kudurmuşlar : D
Forumdaki diğer Fenerbahçe'liler gibi olmayı dene. Onlar susup tebrik edebilmesini öğrenebilmiş.
hitix' Alıntı:
ben söyledim Fanatik bir KAYSERİSPORLUYUM ve hakkı yenen 2 klüpten biri biziz. Diğeri kim mi? Elbet de FENERBAHÇE
Tüm galatasaraylı kafasını 2 elinin arasına koyup düşünecek. Sezon boyunca ağlayıp duran başkan ve yönetim + futbolcular neden ağladı?
1. Fenerbahçe Elle gol attı 3 puan aldı.
2. Fenerbahçeye haksız 1 penaltı verildi.
3. Tuncay Baba Hindi dedi bize bindi vs.. vs.. gibi saçma sapan şeyler.
Öncelikle dün gece ve bugün ligin tüm takrarını GS ve FENERBAHÇE maçları için seyrettim. Özellikle saydım ki Fenerbahçenin 2 hatalı penaltısı Galatasarayın da 3 hatalı penaltısı var. Fenerbahçe birde elle gol atmış. Galatasaraylı defans oyuncuları ise 2 kere elle gollük pozisyon kesmiş hakem esgeçmiş.
Verilmeyenlere gelince Fenerbahçenin %100lük 6 penaltısı verilmemiş Galatasarın ise sadece 2 pozisyonu atlanmış.
Frikiklere gelince özellikle ligin 2. yarısında olmak üzere Fenerbahçenin 25e yakın tehlikeli noktadan kazandığı serbest vuruş Alex yüzünden bu adam atıyor veya attırıyor es geçilmiş. Galatasarayın ise sadece 8 frikiği verilmemiş.
Gösterilmesi gereken kırımızı kartlar konusunda Galatasaray 4-3
Gösterilmesi gereken sarı kartlar konusunda ise Galatasaray 16-11 önde.
Bu verileri Fenerbahçeli bir adam çıkarmıştır diyenler açar ligin tekrarında önemli anlara bakar anlar.
Bu mudur Fenerbahçeyi kayırmak? Ben burada galatasarayın sürekli itilerek zirvede olması için zorlandığını aksi halde Fenerbahçenin 5-6 hafta önce şampiyonluk ilan edeceğini görebiliyorum.
Şimdi kalkıp da elle gol attılar yoksa biz 10 puan fark atardık diye saçma şeyler söylemeyin. Hangi takımın daha iyi olduğu ortadadır. Neden mi?
Rakibinle 4 kere karşılaşıyorsun. Biri kendi evinde olmak üzere 3 kere yeniliyorsun. Üstelik rakip kendini zorlamıyor bile neden mi?
Şampiyonluk maçına çıkıyorsun. Rakip seni ilk kez ciddiye almış 4 tane atıyor.
Son olarak hala gelip de alın teri ile şampiyon olduk hakem feneri kolladı diyenlere helal olsun.. sevinmeye devam
Gerçekleri görmek isteyenler varsa da bu ligte 1990'dan sonra GS sürekli devlet ve Federasyon tarafından desteklenmiştir. Bu gerçeği herkes biliyor ama kabullenmeyenler olacaktır. Aradaşın biri demiş ki biz Hagili dönemde 2 değil 4 kere şampiyon olduk. ilk 2sine bak nasıl şampiyon oldunuz anlarsın. Hakemin suratına balgam atan oyuncunuz ceza almadı şimdi kalkıp Fener elle gol attı derken insan utanır biraz. 25 golle gol kralı olan oyuncusunun 18-19golünü penaltıdan atmasına utanır insan. Gerçekleri görün burada hakkı yenen tek takım Kayseri bir diğeri ise Fenerdir. Fener kendini toplar bi şekilde ama ya Kayserinin küme düşme maçı olsaydı bu? GS yine 2-3 oyuncu transferi ile maçı bağlar mıydı?
En son olarak da kapanan ve kapanması gereken saha olaylarına bakarsak Galatasarayın kayıtsız koşulsuz ve büyük bir azim ile desteklendiğini görürüz.
Beşiktaş maçı da satılmıştır. Bu gerçektir. 93. dakkada gol oldu satılsa ilk yarıda iş biterdi gibi saçma şeyler söylenmesin. Sen maçın satıldığını anlasan FIFA da anlar ve tescil etmezdi. Çok büyük cezalar gelirdi BJKli başkanın söylediklerinden sonra açık açık maç verilse GS'ye.
Ama bunu ben anlıyorum nasıl mı?
BJKnin direkten dönen topuna ve şutun çekildiği mesafeye bakarak... Aynı topu ben aynı direkten 5 şut çekerek 5ini de direğe sabitlerim. 5te 5 direk olur yani. Ben yapıyorsam BJK'li X bi futbolcu da yapar diye düşünüyorum.
Cordobanın yaptığı penaltı da cabası.. Maçtan sonra Tümerin vs.. Cordobanın üzerine yürümesini saymıyorum bile.
Fazla Söze gerek yok
Bugün GSye gelen bu şampiyonluk Federasyonun hediyesidir. Ben şahsen Fenerli olmuş olsam bunu ispatlar adamların çenesini kapatırdım. Ligin önemli anlarından oluşan 1-2 saatlik bir film ile bu mümkün.
Şimdi GS'liler gelip de bana hikaye anlatmasın. Ligin en çok şike yapan en çok maç alan takımıdır GS. Öyle bir takımdır ki uzatmasız maçı 98 dakika oynayıp penaltı atmıştır. Maçlardan sonra maçı yöneten hakemler istifa etmiştir.
Fenerbahçeyi de anlamadım doğrusu daha ligin ilk 4-5 haftasında verilmemiş 2-3 penaltı vardı ve adamlar çıkıp konuşmadı. Çok sessiz kalınca da suçlu oldular. Yaman hırsız sakin evsahibini bastırırmış örneği oldu tam olarak. Sanırım Fener de o maçlarda puan kaybetmediği için ve takımını çok güvendiği için fazla ses çıkarmadı.
GS'lileri tebrik etmiyorum. Son sözüm budur yine
Beşiktaş maçı da satılmıştır. Bu gerçektir. 93. dakkada gol oldu satılsa ilk yarıda iş biterdi gibi saçma şeyler söylenmesin. Sen maçın satıldığını anlasan FIFA da anlar ve tescil etmezdi. Çok büyük cezalar gelirdi BJKli başkanın söylediklerinden sonra açık açık maç verilse GS'ye.
Ama bunu ben anlıyorum nasıl mı?
BJKnin direkten dönen topuna ve şutun çekildiği mesafeye bakarak... Aynı topu ben aynı direkten 5 şut çekerek 5ini de direğe sabitlerim. 5te 5 direk olur yani. Ben yapıyorsam BJK'li X bi futbolcu da yapar diye düşünüyorum.
Yorumları neyi izleyip yaptığın çok açık. Eminim ligin tamımını tüm önemli pozisyonları izlemişsindir : D Hala gülüyorum. Tümer maçı satmış diyorsun ha ? 1-0'ı atmış adama, niye 2-0 yapmadı diye sattı diyorsun ha ? Sende 5'ini direğe isabet edersin ha. HAHAHAHAHAHAHAHAHA !!!
G.serispor'a iki kere 3, G.Seri Erciyes'e de son dakikalarda koymamız bu yazıyı yazmandaki temel neden olmasın ? Ne koymuş bu Galatasaray'da G.seriye ya ?
Sahanızda boru gibi gollerle, 3-1.
Rengini satan kardeşinize, son dakikada 2-1.
Gene takımınızı, Samiyen'de, attığımız golü çizgide
elle çıkarmanıza rağmen 4-2. (Yoksa sen direkleri döven Emre Toraman mısın ? Samiyen'in direklerini dövmeni de Aziz amca mı söyledi. Yoksa Aziz Yıldırım mısın sen utancından başka nicklere büründün ? )
Son haftada Samiyen'de eze eze 3-0.
Anlıyorum seni aslında.
Not: Malum takımın malum taraftarları, vereceğiniz - repler kadar size selamlarımı yolluyorum