Türkiye'nin En Eski Webmaster Forumu İyinet'e Hoşgeldiniz!

Gelirli Site Alınacak!

TheWebmaster

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
27
Merhaba Arkadaşlar ,

Bir Tanıdığım Günlük Geliri 2$ ile 10$ Arasında Olan Bir Site Almak İstiyor(Mp3 ve absürt Siteleri Hariç). Fiyat ve günlük kazanç bilgilerinizi Bana P.M Atarsanız Sizi Arkadaşa Yönlendireceğim ;)

Teşekkürler , Saygılar..

Mohti

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
119
Gelir derken, adsense gelirindenmi bahsediyorsunuz? konuyu biraz daha açarsan iyi olur.

I

iletiler

Misafir
Adsense den gelir elde ettiren bir site niye satılsın?

TheWebmaster

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
27
"iletiler" dostum bunun birçok nedeni olabilir. Ancak lütfen gereksiz mesaj atmayınız. Acil sıkışık birisi olamazmı ?

4-5 Teklif Aldık Değerlendirmeler Yapılıp 2-3 gün içerisinde hepinize olumlu olumsuz P.M gönderilecek..

Saygılar. .

I

iletiler

Misafir
"iletiler" dostum bunun birçok nedeni olabilir. Ancak lütfen gereksiz mesaj atmayınız. Acil sıkışık birisi olamazmı ?

4-5 Teklif Aldık Değerlendirmeler Yapılıp 2-3 gün içerisinde hepinize olumlu olumsuz P.M gönderilecek..

Saygılar. .

attığım mesaj gereksiz değil, senin alımını baltalamaya yönelik hiç değil, bu başlığı okuyan herkesin aklına gelen soruyu ben soruyorum.

açıklama için teşekkürler,

TheWebmaster

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
27
Nedenleri ;

1-) Acil Nakit'e Sıkışmış Olabilir.
2-) Site Sahibi Evlenebilir , Net'i Bırakabilir.
3-) Daha Çok Gelir Getireceğine İnandığı Bir Proje İçin Maddi İmkan Gerekiyor Olabilir.
4-) SiteYap-Sat İşini Meslek Edinmiş Birisi Olabilir.
5-) Yüzlerce Websitesi Olabilir , "Canı Sıkılabilir"..

Bunun Gibi Yüzlerce Neden Sayılabilir , Ancak Lütfen Konuyu Polemik Haline Getirmeyelim. Şimdiye Kadar 8'in Üzerinde Başvuru Aldık ; Demekki Satılıyormuş ;)

Saygılar..

I

iletiler

Misafir
Nedenleri ;

1-) Acil Nakit'e Sıkışmış Olabilir.
2-) Site Sahibi Evlenebilir , Net'i Bırakabilir.
3-) Daha Çok Gelir Getireceğine İnandığı Bir Proje İçin Maddi İmkan Gerekiyor Olabilir.
4-) SiteYap-Sat İşini Meslek Edinmiş Birisi Olabilir.
5-) Yüzlerce Websitesi Olabilir , "Canı Sıkılabilir"..

Bunun Gibi Yüzlerce Neden Sayılabilir , Ancak Lütfen Konuyu Polemik Haline Getirmeyelim. Şimdiye Kadar 8'in Üzerinde Başvuru Aldık ; Demekki Satılıyormuş ;)

Saygılar..

yapacağınız açıklama en başından beri buydu. Teşekkürler.

Merlin

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
57
e madem yapılacak açıklamayı biliyorsun neden soruyorsun bre insan. özel olarak mı gönderiyorlar sizi.

Ayni soruyu ben soracaktim. Madem cevabini biliyorsun niye soruyorsun?
Forumda sivrilmek icin sanirim. Ama bu ters tepki yapiyor farkinda degilsin.

Tennoryu

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
38
satam ben sana pm ye gerek yok pm atmayı sevmem aylık geliri 500 dolar. adsenseden uye sayısı 88bin vsvsvsvs forum sitesi kaça ayda 500 dolar kazandıran bir site ama alırkende baya para dokuleCen Neyse AlaCak OlurSan Sen bana Pm At Olarmı

mathiaxbars

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
206
satam ben sana pm ye gerek yok pm atmayı sevmem aylık geliri 500 dolar. adsenseden uye sayısı 88bin vsvsvsvs forum sitesi kaça ayda 500 dolar kazandıran bir site ama alırkende baya para dokuleCen Neyse AlaCak OlurSan Sen bana Pm At Olarmı

senin aklında bi fiyat varmı peki.

TheWebmaster

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
27
Teşekkürler..

Arkadaşlar istek karşılandı teşekkürler..