T
trgy
Misafir
üyelik kapalı 1 hafta sonra tam olarak açıp herkesle test edeceğiz. 1 haftayı bulmayabilir belki daha erken bile bitebilir. şimdilik siz sadece demoyu gördünüz.
demoyu gördüm, görünüm olarak güzel, ama işleyiş kısımları daha tamamlanmadığı için pek yorum yapamayacağım. ama piyasanın durumu herkesce malum, inşallah faydalı olur tüm bu işi profesyonelce yapan tasarımcı ve yazılımcı arkadaşa. Bu piyasa şartlarında birçok arkadaşımız maalesef meslekten ayrılmayı düşünüyor (bende içinde), inşallah bu ve bunun gibi projeler yapılırda profesyonel kişiler aradan sıyrılıp ekmek parasını kazanır. saygılar...
mesela etiketlerin üzerine gelince büyüme meydana geldiği metin alanında hareketlenmeler oluyor. Bence güzel durmuyor.
trg birşey sormak istiyorum. Temaların çoklu satışları var. Peki tekli satışlar da olsaydı daha güzel olmaz mıydı ? Yoksa varda ben mi farkedemedim.
Öyle bir özellik varsa güzel. Peki bunun fiyatını çoğul satıştaki değerin belli bir katına göre mi yapacaksınız yoksa tema sahibine mi bırakacaksınız.
trgy sistem kodlaması bitince de geliştirilmeye devam edecekmi? Buradaki arkadaşlar eminim kullanım ve içerik açısından çok fikir vereceklerdir, şahsi fikrim bunların devamlı dinlenerek sisteme kazandırılması
Hmmm, ben fiyatı tasarım sahibi belirleyecek diye hesaplıyordum.
Sordukça sırlar ortaya çıkıyor.
Hayırlısı olsun.
peki kabul edilecek tasarımlar bir kalite arayacak mısınız ? Kalite arayacak mısınız derken oldukça kalitesiz, bir işe yaramaz tasarımlardan bahsetmiyorum tabiki. Hani evet bu tasarım basit birşey ama alıcısı çıkabilir diye mi hareket edeceksiniz yoksa standratlarımız yüksektir o yüznde bu tasarımı kabul edemeyiz mi diceksiniz ?
Biraz karışık bir soru oldu gerçi.