İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Geliyor az kaldı!

T

trgy

Misafir
iyinet'in komisyonu ne olacak?sonuç olarak aracı bir firma haline geliyor ve komisyon almalı değil mi?


Tabi ki alınacak babamızın hayrına yapacak değiliz. 24 saat çalışmanın bir karşılığı olmalı. isteyen dilediği dakikada alışveriş yapabilecek. Yüzde oranlar halinde kesinti yapılacak. Mesela çoklu satımlarda kesinti yüzdesi fazla olacak ama tek satımlarda az olacak gibi. Sistem yayına girince hep beraber görürüz oranları. Kaldı ki bizim yapacağımız kesintiler yine ürün satışı yapacak kişiler için harcanacak. Ürünlerinin reklamları yabancı sitelerde olsun türk sitelerde olsun dönecek.

Gökhan biz zorla kullandırmayacağız zaten bu sistemi. Müşteri bulamayan veya forumlarda doanıp saatlerce müşteri bulmaya çalışmak istemeyen, ürününü hazırlayıp, müşteri ile uğraşmayıp sadece para kazanmak isteyen kişiler için hazırladık. Ayrıca her ürün kabul edilmeyecek sadece kaliteli ürünler kabul edilecek. Ürün eklemek isteyen kişi testlerden geçecek vs vs.

Kısacası sistemin en ince detayını bile düşündüm. 3-4 aydır inanın her detayı düşündüm. Yasal olarak ise şirket kurup faturalandırarak üstünden geleceğiz. iyinet artık kurumsal bir yer olma yolunda ilerliyor.
 

Gangstamonu

1
İyinet Üyesi
Katılım
29 Ocak 2010
Mesajlar
166
Reaction score
11
Hayırlı olsun:) Sistem yayına girince artıları ve eksilerini görürüz. Ama çalışmaların takdire şayan trgy. :)
 
O

Orion

Misafir
3 5 kuruşun hesabını yaparak komisyonsuz istiyorsanız bildiğiniz yöntemlere devam edersiniz:)
 

Line

0
İyinet Üyesi
Katılım
17 Ekim 2007
Mesajlar
2,516
Reaction score
48
Konum
BAŞKENT
themeforest de bu mantıkla çalışıyor sanırım.Hemde baya bi satışta yapıyor :) Sağlam reklamla yerinden etmek mümkün bence.
 

OnuR

0
İyinet Üyesi
Katılım
28 Ekim 2004
Mesajlar
1,817
Reaction score
52
Konum
makedonya
Iyinet bu projesiyle Türkiyedeki webmaster camiasine yepyeni bir arayüz getirmiş olacak. İlk etapta test edilir zaten proje tamamen webmasterların kaliteli içeriklerine güvenli ve hızlı şekilde satış yapmalarına olanak sağlayacak. Komisyon, ücret gibi konularda zaten herkesin hakkı mutlaka verilecek bunda iyinet'in kazancı da olacak tabi ki kimse niye kazanıyor veya kazanmasın diyemez ki demiyor zaten.

Iyinet yepyeni bir proje yapıyor bunu gerçekleştiren buraya bu kadar emek veren trgy'a teşekkür ediyorum şahsım adına. Gün geçtikçe web deyimiyle %100 özgün bir webmaster forumu görüyoruz :) Emeği geçen, katkıda bulunan, duyan, duymayan, duyuran herkesin eline koluna sağlık. Herşey çok güzel gelişiyor arkadaşlar.
 

ilyasbat

0
İyinet Üyesi
Katılım
22 Temmuz 2009
Mesajlar
118
Reaction score
9
Sanırım üstünde görüştüğümüz sistemdi. Hayırlı olsun hocam. Türkiye'de ilk oluyor bu...
Komisyonun hesabını da yapan kullanmasın arkadaş. İyinet silah zoruyla kullandırtmıyor ki. İnsanları anlamak bazen çok güçleşiyor. Bu nayır nolamaz tripleri nedir bir anlam veremedim cidden.
 

nokie

0
İyinet Üyesi
Katılım
23 Mart 2005
Mesajlar
1,597
Reaction score
8
Konum
İzmir
Ben şahsen kullanırım.

Fiyatlarıda ona göre düzenlersiniz, problem kalmaz.
 

EnkaZ

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
10 Ocak 2008
Mesajlar
2,417
Reaction score
47
Konum
World Wide Web / BATMAN
Arkadaşlar herkes kazanacak bu sistemde. Her gün çeşitli forumlarda görülüyor; paramı vermedi, şu şöyle oldu, bunu yapacaktı kaçtı.... falanda filan. Bu sistemde ise cuzzi bi ücret karşılacak ve sorunsuz alışveriş gerçekleştirilecek. Sorunsuz olduğu için 3'in 5'in beşin lafının olmaması gerekli. Tekrardan ellerinize sağlık emeği geçen herkese. Özellikle trgy'ın; kaç zamandır üzerinde çalışıp bu kadar güzel bir proje yaptığı için.
 

poGo

0
İyinet Üyesi
Katılım
30 Ocak 2010
Mesajlar
142
Reaction score
4
Gerçekten güzel bir proje, bu konuda açık olduğu kesin, umarım başarıya ulaşır
 

KaRaKTeR

0
İyinet Üyesi
Katılım
6 Temmuz 2004
Mesajlar
1,920
Reaction score
36
hayırlısıyla bitirinde umarım istenilen yere gelir
iyi çalışmalar
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst