Türkiye'nin En Eski Webmaster Forumu İyinet'e Hoşgeldiniz!

Geliyor az kaldı!

bybart

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
67
hayırlısı olsun, gittigidiyor gibi kredi kartı sistemi olursa tadından yenmez.

MehmetCan

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
3
Programcılar içinde bölüm düşünüyormusunuz?

ozanTi

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
86
tam olarak ne zaman yayına girecek?

lost42

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
6
Web Tasarımcıların işine kesnlikle yarayabileceğini düşünüyorum.

T

trgy

Misafir
tam olarak ne zaman yayına girecek?

1 hafta sonra testlere başlayacağız. 1 hafta sonra bitmiş olacak fakat yayına almayacağız daha. tahminim 3 hafta sonra falan yayına alırız.

@lost42
Tüm webmaster arkadaşların işine yarayacak, link bile satılacak çünkü, webmaster arkadaşların yapabileceği herşeyi düşündük. :)

EnkaZ

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
204
1 hafta sonra testlere başlayacağız. 1 hafta sonra bitmiş olacak fakat yayına almayacağız daha. tahminim 3 hafta sonra falan yayına alırız.

@lost42
Tüm webmaster arkadaşların işine yarayacak, link bile satılacak çünkü, webmaster arkadaşların yapabileceği herşeyi düşündük. :)

çok güzel haberler bunlar. Sabırsızlanıyorum :D

netster

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
74
Affiliate sistemi olacak mı ? Kısa bir süre sonra domain portföy scriptimin yeni bir versiyonunun yazımına başlayacağım ve satış içinde kesinlikle burayı kullanırım ama affiliate sistemi hem satıcıların hemde para kazanmak isteyen diğer webmasterlar için harika bir sistem olur. Şahsen sattığım ürünün reklamını başka web sitelerinde görmek benim kararımı olumlu yönde etkiler ve satacağım tüm ürünleri iyi net de listelerim.

Affiliate sistemi dışında sormak istediğim bir diğer konu ise , listeleme ücreti olacak mı ? Yoksa sadece satış başına komisyon olarak mı çalışacak sistem ? Şahsen listeleme ücreti olması taraftarıyım en azından saçma sapan ilanlar olmaz.

artcrimes

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
4
Gerekli yasal prosedürler halledildiyse ve tasarımcıyı ve eserini koruyacak bir sözleşme varsa sistem tutacaktır. Yurtdışında envato örneğinin aynısı olmuş. Onlar gibi tasarımcıyı korursanız tutacağına eminim. Şimdiden sabırsızlıkla bekliyorum. Birkaç çalışma gönderebilirim.

Saygılarımla

T

trgy

Misafir
Affiliate sistemi olacak mı ? Kısa bir süre sonra domain portföy scriptimin yeni bir versiyonunun yazımına başlayacağım ve satış içinde kesinlikle burayı kullanırım ama affiliate sistemi hem satıcıların hemde para kazanmak isteyen diğer webmasterlar için harika bir sistem olur. Şahsen sattığım ürünün reklamını başka web sitelerinde görmek benim kararımı olumlu yönde etkiler ve satacağım tüm ürünleri iyi net de listelerim.

Affiliate sistemi dışında sormak istediğim bir diğer konu ise , listeleme ücreti olacak mı ? Yoksa sadece satış başına komisyon olarak mı çalışacak sistem ? Şahsen listeleme ücreti olması taraftarıyım en azından saçma sapan ilanlar olmaz.

Affilite sistemi bu sistemin olmazsa olmazlarından. Ürünlerin daha çok kişiye ulaşma açısından affilite sistemi şart. Ürün başına sadece komisyon alınacak. İlan başı ücret alınmayacak fakat her ilan da kabul edilmeyecek. Örneğin verdiniz ilanınınızı onay bekleyeceksiniz, onaylandığı taktirde ilanınızı yayına alacağız.

Saçma sapan ilan satışlarının olmaması için de limit koymayı düşündük ne gibi bir limit diye saoracak olursanız minimum fiyat limiti. Örneğin 15 tl altındaki ürünleri kabul etmiyoruz listeletmiyoruz.

Invictus

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
5
başlamışsınız sonunda projeye hatta bitirmişsiniz bile :) hayırlı olur inşallah

AYTAÇ

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
42
hayırlı ama bence sayaç olsaydı daha iyi olurdu

T

trgy

Misafir
Sayaç sistemi şu an için düşünmüyorum o apayrı birşey. Şu an temada kodlar yerleştirlmeye başlandı. :)

Raqe

1
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
131
güzel bir proje gerçekten tebrik ederim

osii

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
4
inş. altından kalkılır çok güzel düşünülmüş çok güzel bir proje.