madem o kadar ciddi paralar kazanıyor bu insanlarda ne için düşük kaliteli bilgisayar kamerası kullanıyorlar yada çok aşırı kalitesiz bir siteleri var merak ettim doğrusu eğerki ben ciddi paralar kazansam ve bu kitabı satcak olsam çok yüksek meblağlar ister ve işimi ciddiyetle yapar sitemi ve tanıtım videolarımı kaliteli bir şekilde hazırlarımki işin ciddiyetine benim kadar alıcı kişilerinde önem verdiğini görebileyim...

ayrıca bu kitaptaki ana mantık şudur yapılması o kadarda kolay değildir ürün temin ediyorsun satıyorsun aracı oluyorsun ve sattığın ürün başına komisyon alıyorsun istersen gittigidiyordan sat istersen sahibinden istersende kendi siten üzerinden sat bu tarz satışların türevleri yazıyor o kitapta, istersen avon bayisi ol kendin sat kargola falan ürünleri bu şekilde düşün ama o kitapta ürün başına eğerki dedikleri gibi satış başına 30-40$ kalıyor ise gerçekten yüksek meblağlı bir ürün satman gerekliki bu parayı alabilesin yüksek meblağ olan bir ürünüde herkes internet üzerinden satın almaz.