İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

gerceklik payı ?

mfcansiz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
İnterntte bir çok yerde para kazanmayla ilgili ebooklar satılıyor.özellikle musa erdoğmuşun kitapları sizde bu kitaplar işe yarıyormu?alan deneyen varmı?

gokhans19

0
İyinet Üyesi
Reaction score
29
Linklerini verebilirmisin? Ayrıca kitapların hiçbiri direkt işe yaramaz. Birazda kendi tecrübe ve bilgilerinizden yararlanmanız, eksik gördüğünüz yerde diğer kullanıcılardan yardım istemeniz gerekir.

Darkart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
56
Para vermeden öğrenebileceğin bir forumdasın zaten. Buna ek olarakta bir kaç site dolaşarak bilgini tecrübeye taşıyabilirsin. Ancak bu konu matematik değildir. kuralları değişkendir. Sana bugun verilebilecek bir taktik muhtemelen ya sona yaklaşıyordur ya da çoook önceden tükenmiştir zaten. Fakat senin yapacağın bu tiyolara göre kendine fikir geliştirmen veya iyi takip için gözünü açabilmen.
Yoksa değil kitap 45 cilt ansiklopedi olsa bu konuyla alakalı okuyunca yine bir şeyler yapamassın.

LitmuS

0
İyinet Üyesi
Reaction score
9
madem o kadar ciddi paralar kazanıyor bu insanlarda ne için düşük kaliteli bilgisayar kamerası kullanıyorlar yada çok aşırı kalitesiz bir siteleri var merak ettim doğrusu eğerki ben ciddi paralar kazansam ve bu kitabı satcak olsam çok yüksek meblağlar ister ve işimi ciddiyetle yapar sitemi ve tanıtım videolarımı kaliteli bir şekilde hazırlarımki işin ciddiyetine benim kadar alıcı kişilerinde önem verdiğini görebileyim... :) ayrıca bu kitaptaki ana mantık şudur yapılması o kadarda kolay değildir ürün temin ediyorsun satıyorsun aracı oluyorsun ve sattığın ürün başına komisyon alıyorsun istersen gittigidiyordan sat istersen sahibinden istersende kendi siten üzerinden sat bu tarz satışların türevleri yazıyor o kitapta, istersen avon bayisi ol kendin sat kargola falan ürünleri bu şekilde düşün ama o kitapta ürün başına eğerki dedikleri gibi satış başına 30-40$ kalıyor ise gerçekten yüksek meblağlı bir ürün satman gerekliki bu parayı alabilesin yüksek meblağ olan bir ürünüde herkes internet üzerinden satın almaz.

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
yaramıyor ,alanında parasına yazık olur............Google herzaman değişken bir politika izler buda google ın bilinmezliğini kolaylaştırır ona göre siz hesaplıyın.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.