![]() |
![]() |
Applet' Alıntı:3 Goldkey Hesabı Satılık.!
Hepsi Birden 250 $
Tek tek 100 $
anlaşmak isteyen ihtiyaci olan varsa pm'le bildirsin![]()
tabi senin bu sattiklarin yada satacaklarin istisna oluyor banlanacaksa ilk basta senin sattiklarin banlanmasi gerekiyorApplet' Alıntı:iyi ne güzel tam ödemeni almaya yakinken Tebrikler BANLANDINIZ ;P ( istisnalar kaide bozmaz : )
zannetmiyorum banlayacaklarini kullandigim domainler ve bilgiler turkce degil zaten isim haricmk++' Alıntı:goldkeyde turklere yer yok dıyor adamalr kısaca sen ac yınede ama emegın bosa gıtmesın uzulurum snonra
culpable' Alıntı:tabi senin bu sattiklarin yada satacaklarin istisna oluyor banlanacaksa ilk basta senin sattiklarin banlanmasi gerekiyor
zannetmiyorum banlayacaklarini kullandigim domainler ve bilgiler turkce degil zaten isim haric
bedava acilabilen bir uyeligi satan insanin yada bundan para kazanan insanin kazanci neden beni kassinApplet' Alıntı:satışım seni mi kasti ? insanlarin para kazanmasini cekemiyorsunuz dimi. Anlamadigim konu biri kazanirken öbürü niye cekememezlik yapar ki. YORUMSUZ.
culpable' Alıntı:bedava acilabilen bir uyeligi satan insanin yada bundan para kazanan insanin kazanci neden beni kassin
kimsenin kazancinda gozumuz yok allah daha cok versin
basligi acma sebebi insanlarin para vermeden goldkey e uye olabilceklerini soylemek
artik gerisi onlara kalmis isteyen gider bedava acar isteyen senden para ile ali r
yazdigin mesajlar ve kullandigin hitap seklinde basli basina zaten sacma
odeme alacagin gun banlanirsin
kastimi
Applet' Alıntı:iyi ne güzel tam ödemeni almaya yakinken Tebrikler BANLANDINIZ ;P ( istisnalar kaide bozmaz : )
TReX' Alıntı:Sen nasıl bundan emin oluyorsun o zaman?Senin hesabını bende alsam türkiyede yaşadığım için demek bende banlanacağım.Senin hesabın banlanamaz mı, seninkinde türklere karşı hoşgörülü mü davranılıyor?Senin hesabının özelliği mi var?Yani 2-3 goldkey ile milleti kandırıcan diye yaptığın şeylere bak.Tam bir açıklama yap senin hesabının ne özelliği var öncelikle bunu açıkla..
Applet' Alıntı:iyi ne güzel tam ödemeni almaya yakinken Tebrikler BANLANDINIZ ;P ( istisnalar kaide bozmaz : )
lovemove ona ne desen boslovemove' Alıntı:Seninki sadece kendi elindeki goldkey hesaplarını satmak adına söylenmiş bir laf olmuş. yapmayın bunlar reklam kokan harketler bunlara gerenk yok...
evet yurtdisiBorte45' Alıntı:culpable yurtdışındamısın ?
lovemove' Alıntı:Seninki sadece kendi elindeki goldkey hesaplarını satmak adına söylenmiş bir laf olmuş. yapmayın bunlar reklam kokan harketler bunlara gerenk yok...
ben bu başlıktaki konuyu görünce başvuru yaptım fakat kabul etmediler hala , bana üyelik açabilirseniz gerçekten çok dua edicem size.culpable' Alıntı:yutdisindan acilmasi bir avantaj ise goldkeyde uyelige ihtiyaci olanlara acmayi deniyebiliriz (goldkey loglari tutuyor herhalde kullandigim pcden degilde zamanim oldugunda cafe den acmayi deneyebilirim )
acabilirsek ne mutlu (karsiliksiz 1 tesekkur yeter)