Peki bu +1 ne işe yarıyor kolay mı indexlenmeye yarıyor biri bilgilendirsin
alakası yok öyle bişey kesinlikle olamaz. bu +1 şeyi google>wm tolls dada var, sayfan nekadar paylaşılmış kaç kere + ya tıklatılmış vb. ordan hit almaya çalışıyor. :uyku:
Arkadaşlar, gruba eskiden katılanlar yeni katılan herkesin artılarını alıyor ama kendileri yeni katılanları artılamıyor gibi geliyor bana?
Şahsen ben kendim bizzat girip sonradan katılanlara da bastım artıyı, bastım artıyı; bir sağdan basıyorum, bir soldan basıyorum...
Burada hepimiz ufacık tefecik içi dolu artıcık bir kutucuk peşindeyiz, nitfen! Hepimiz gardaşız sonuçta :sarıl:
Aşağıdaki kendine ait belgeleri ve maddeleri getirmen gerekmektedir:verilen linklteki tüm siteleri +1 ledim
şimdi ne yapıcaz?
depresan.net ile katıldım
Aşağıdaki kendine ait belgeleri ve maddeleri getirmen gerekmektedir:
ikematgah, sabıka kaydı, onaylı nüfus cüzdanı sureti, muhtardan fakirlik belgesi, psikologdan akıl sağlığı idare eder raporu, ilerde şantaj yapılmak suretiyle para sızdırılabilecek uygunsuz kaset ve cdler, 5 tane vesikalık fotoğraf, 15 tane çıplak uygunsuz fotoğraf, 3 zarf, 10 liralık pul, yarım kilo kına, 1 bardak soğuk su.
Sen önce senden istenen belgeleri hazırla ...gün oldu beni 1leyen yok, nerde bu bilgi? nerde bu insanlar?