İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

google adworks kullanmayanları karalisteye ekliyor

knorbulyon

0
İyinet Üyesi
Katılım
21 Aralık 2007
Mesajlar
16
Reaction score
0
Şenol bak kardeşim saçma sapan yazılar yazıp millete agresif cevaplar verip durma. Sen adwords kullanmıyosun diye seni en gerilere atıcak diye saçma sapan bir yargıya nasıl ulaştın bilmiyorum ayrıca sen ne yiyip ne içiyosun hangi hapı kullanıyosun onu da bilmiyorum ama o hapı kullanmayı bırak yan etkilerini sevmedim. Konuya gelince, sitenin yeni olduğunu sen de söylemişsin siteyi yayına soktuğun anda google da sıralamarda bir süre üst sıralarda çıkarsın, daha sonra kalitesine,backlinkine ve daha çözemediğimiz bir çok faktöre göre yerin nereyse oraya gönderirlirsin. Sen de bir süre kalmışsın ilk sayfada şimdi yerin nereyse oraya gönderilmişsin, ben hayatımda adwords kullnmadım, istediğim kelimelerde ilk sayfaya çıkabiliyorum, herhangi bir şirketin işi gücü yok seninle mi uğraşıcak arkadaşım sen kimsinki, kimsin sen?
 

Darkart

0
İyinet Üyesi
Katılım
1 Temmuz 2005
Mesajlar
7,037
Reaction score
54
size çenem yetişmiyor nede mantığım

çenen yetişeyoda mantığının yetişmemesi normal...ikisi paralel gitmiyor reel hayatta ;)

konu başlığı ne kadar saçma yahu...2 yıldır tek bir reklam vermedim adwords a...sitelerimin hiç biride ne ban yedi ne geriye düştü...buraya yazan arkadaşları anlamaya gayret edersen doğruyu sende bulacaksın ama işin zor...
 

senol01

0
İyinet Üyesi
Katılım
13 Haziran 2008
Mesajlar
48
Reaction score
0
arkadaşlar

arkadaşlar galiba benim web master tools şifremi biri elegeçirip site içeriğini googleden kaldırmış olasılık

sil.jpg
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst