F
Facetious
Misafir
Arkadaşlar daha önceden aldığım bir domainim vardı,hatalı tıklamalardan dolayı adsense hesabım kapatıldı..Tabi büyük bir cahillik edip kendi adıma "kuralları iyi okumazsan olacağı buydu!!" bir domain daha aldım üzerinden yaklaşık 1 hafta geçtikten sonra diğeriyle bağlantılı olduğu için yeni sitemide banladılar..
Şimdi bu durumda ; ben ne yapayım allah aşkına aynı hosttan başkasının adına bir domain daha alsam yine o domaini aldığım kişi adına adsense başvursam problem olurmu??
En fazla kafamı kurcalayan bütün bunları yaptıktan sonra ben evdeki bilgisayarımdan adsenseyi kontrol ettiğimde eski problemimi yaşarmıyım yoksa gidipte bir cafeden falanmı sürekli adsenseye bakayım..
Küçük bir açıklamanın 40 yıl hatırı vardır
Şimdi bu durumda ; ben ne yapayım allah aşkına aynı hosttan başkasının adına bir domain daha alsam yine o domaini aldığım kişi adına adsense başvursam problem olurmu??
En fazla kafamı kurcalayan bütün bunları yaptıktan sonra ben evdeki bilgisayarımdan adsenseyi kontrol ettiğimde eski problemimi yaşarmıyım yoksa gidipte bir cafeden falanmı sürekli adsenseye bakayım..
Küçük bir açıklamanın 40 yıl hatırı vardır