hmm anladım.Gerçekten vahim bi durum.Yapacak bişeyler mutlaka olmalı ama.Bu kadar basit olmamalı
![]() |
![]() |
Arkadaşa geçmiş olsun diyorum.Aynı olaya benzer bir olay yaklaşık bir hafta önce benimde başıma geldi.2 yıllık hesabım sahte tıklama nedeniyle banlandı.Sitelerde hiç bir değişiklik yapmamıştım.Sonra tüm google adsense reklamlarını kaldırdım ve bu olayı tekrar incelemelerini istedim.
Yanıt çok komik sitelerinizi inceledik ve malesef kararımız değişmedi.Ama sorun şu ki o sitelerin hiç birinde adsense reklamı yoktu neyi incelediler?
kontera da bi reklam sistemi ama biraz daha değişik
mesela google da içeriğe göre reklam çıkıyor ama belli reklam alanları içinde
bunda ise belli bir yazının içine reklam kodunu koyuyorsun ve o yazıda reklam verenin istediği bi kelime varsa ona link veriyo diye biliyorum.yani kelimeye reklam linki ekliyor
yani ben böle biliyorum
http://www.kontera.com/demo.aspx
Hortlatmışsın konuyu![]()
ya gökhan yazmak içinmi yazıyorsun anlamadım,
ayrıca ne hortlatması , önce arama yaptım, baktım aynı konu, bu konudan da devam ediyoruz...
sorumu okudunmu, konuya göz gezdirdinmi, ayrıca konular hortlatılmaz , yeri geldiği zaman, konuya yazarsın,
anlatabildimmi![]()
Evet konuyu okudum zaten ilk sayfadan başladım son sayfaya geldiğimde tam kim hortlatmış konuyu derken seni gördüm
Sorunuda okudum ama sorunla alakalı mesajı yazanlar şuan burda görünmüyolar..![]()
Google bu tip gecersiz tıklamaları tespit edip yok edemiyorsa yazıklar olsun. birde adsenese kodlarını her siteve doamin için verse sanırım boyle bir sorun olmayacak