Edit yanlıs yere yazdım
7 Aralık 2006 #21 B bigowner 0 İyinet Üyesi Katılım 6 Eylül 2005 Mesajlar 167 Reaction score 0 Edit yanlıs yere yazdım
9 Aralık 2006 #22 K kubilayerkec 0 İyinet Üyesi Katılım 19 Ağustos 2006 Mesajlar 496 Reaction score 0 Konum Ankara Millet neden hemen spamcı diye yaklaşıyor anlamıyorum.. merak ettim sordum ben.. aleminfo sağolasın, kodları da kaldırdım.. Konu kilitlenebilir amacına ulaşmıştır
Millet neden hemen spamcı diye yaklaşıyor anlamıyorum.. merak ettim sordum ben.. aleminfo sağolasın, kodları da kaldırdım.. Konu kilitlenebilir amacına ulaşmıştır
19 Aralık 2006 #23 A alorak 0 İyinet Üyesi Katılım 14 Ekim 2005 Mesajlar 2,035 Reaction score 1 Konum Ankara kubilayerkec' Alıntı: Millet neden hemen spamcı diye yaklaşıyor anlamıyorum.. merak ettim sordum ben.. aleminfo sağolasın, kodları da kaldırdım.. Konu kilitlenebilir amacına ulaşmıştır Genişletmek için tıkla ... Bir hırsızlık yapıp bu yaptığım hırsızlık mı diye sorarsan sana hırsız denir. Ama şöyle yaparsam hırsız mı olurum dersen sorunun cevabını öğrenirsin..
kubilayerkec' Alıntı: Millet neden hemen spamcı diye yaklaşıyor anlamıyorum.. merak ettim sordum ben.. aleminfo sağolasın, kodları da kaldırdım.. Konu kilitlenebilir amacına ulaşmıştır Genişletmek için tıkla ... Bir hırsızlık yapıp bu yaptığım hırsızlık mı diye sorarsan sana hırsız denir. Ama şöyle yaparsam hırsız mı olurum dersen sorunun cevabını öğrenirsin..