Tanıdık psikolog varmı, toplu terapiye gitmemiz gerekli arkadaşlar
Developer benide yaz listeye en çok bana lazım bu arada çok iyi bir tartışma konusu seçmişsin tebrikler.
bu konu döndü dolaştı biz webmasterların doktora ihtiyacı olduğuna mı vardı alın size doktor da geldi...
kim çıkardı bu doktor meselesini yaw...
Arkadaşlar ben hatırlatmak maksadıyla yazayım, konumuz Google bağımlılığı, sağlam proje bu bağımlılığı ortadan kaldırır mı? Neler yapabiliriz...
Google'ın sitelerimizin sahibiymiş gibi ortada durmasından rahatsız olanlar kendi siteleri için neler yapıyor...
Mesela hiç PR sine bakmayan site sahibi webmaster var mıdır, iyi de gelir elde eden? Sorsan PR ne kardeşim bile diyebilir mi..?
Mümkün mü ? Peki biz niye PR bağımlısı olduk, yoksa boşuna mı uğraşıyoruz ? PR artırmak yerine sitemize güzel bir modül daha eklesek yada bir yeri daha kullanışlı hale getirsek acaba daha iyi ve kalıcı bir sonuç mu elde ederiz ?
Fikirleri olanlar, devam...
Arkadaşlar sitelerimizin sahibi Google mı? Neden biz sitemizle ilgili bir tecihi Google'a soralım yahu..
100 % güvenilir olduğundan
banlanıpda hesabını açtıran tanıdıklarım var. sen sitelerini ulu orta yayar ve bunlarda bir log dosyası tutmazsan banlanırsın. sonuç olarak sana banlanma sebebin hakkında bilgi veriyorlar. geçersiz tıklamalar | aynı ip üzerinden tıklama | vs gibi nedenler olduğunda log dosyanı yollarsın maille o zaman sana dönerlermi bu konuda dönmezlermi görürsün. haricen durup dururken kimsenin banlandığına inanmıyorum açıkcası.