istediğin rep olsun alMaşşallah ne cevherler varmış başarılar. Konuyla alakası yok ama Rep ve katkı puanımı adminimiz 0 kilometreye almış.Eline sağlık adminim benim görüşümde nedir biliyomusun? ben insanlara puan veririm. Saol genede..
Birisi 3 yil (+50000), birisi 8 ay (+10000).TReX' Alıntı:görüyorum ki google'ın sevdiği sitelerde var.Sağolsun bana hiç yollamaz zaten yollamasın onun hitine ihtiyacım yok ama burda googledan 5k+ alan siteler ne kadar geçmişi olan siteler acaba 1 yıl var mı?
duyduklarının 4 te 1'ne gördüklerinin yarısına inan diye bi söz varNaCReS' Alıntı:herkesin 4-5 günlük sitesine ort. 50 kişi gelio, ben siteyi açalı 3 hafta oldu daha sadece 1 sayfam index lendi... bi iş var bu işte ama...
Komikdunya.com' Alıntı:evet google günde sitenize kaç kişi yolluyor tekil olarak?
wwwxxxyyy' Alıntı:Bir sitenin günlük ziyaretçi sayısı 100.000 ise ve bu ziyaretçinin diyelim ki 10.000 i Google'dan geliyorsa o site Google optimizasyon açısından başarılı bir site değildir ama başka bir sitenin 2000 günlük ziyaretçisi varsa ve bu ziyaretçilerin (yine diyelim ki) 800 ü Google'dan geliyorsa bu site Google optimizasyonu açısından başarılı sayılabilir. Birinci örnekte % 10 Google ziyaretçisi, ikinci örnekte % 40 Google ziyaretçisi. Soruyu ziyaretçilerinizin kaçta kaçı Google dan geliyor diye sorsaydınız çok daha sağlıklı cevaplar alabilirdiniz. Ayrıca sitelerin içerikleri açısından ne kadar ilgi çekici olduğu ve sitenin içerdiği kelimeler/kelime gruplarının ne kadar arandığı da önemlidir.
Can' Alıntı:zokkie cok guzel soylemis +rep ayrica
bende bu isleri hic bilmezken sok olurdum, insanlar site aciyo 1 hafta geciyor 30 bin tekil hit (gercek hit den bahsediyorum) aliyorum...vs..vs
gec bunlari... anam babam gec bunlari....(diye cok guzel de bir sarki vardir ayrica, bestecisini unuttum kusura bakmasin, sezen aksu muydu acaba )