eet hatta sitesini google da barındıranlara +1 pr verirler..
öyle bişi olsa ne kadar sitesi olan olsun hepside googlenin makinasina çekerdi sitesini hehe
eet hatta sitesini google da barındıranlara +1 pr verirler..
Bunlarda şu meşhur kurucular tiplere bak
bundan sonra bütün sitelerimi garajda yapicam youtube ve google garajda yapilmiş sanırım öyle duymuştum
şok oldum azım açık kaldı harbi helal olsun. Küçücük makinalar serverlardan..pehhh
Silikon vadisine...
Bu adamlar gelişmek için sermaye bulmaları lazım peki 2 üniversiteleri bu kadar gelişimi nasıl sağladı??? bu para nerden geldi??? Biraz düşününce devlet desteği ile desek nası olur acaba??? Aklım almıyor adamlar milyar dolarlarla oynuyorlar??
Resimler için teşekkürler görmemiştim ben hayran kaldım ya...
Artık google makine kullanmıyormuş bill gate öyle dedi bana
Adamlar olayı tamamen aşarak, HDD yerine micro chip'lere veri kaydediyorlarmış
"Sabit diskinizde yer yok" gibi hatalarla uğraşmıyorlarmış
micro chip ? hiç dolmayan bir depolama birimi var ve ben bilmiyorum vay be her ay o diskleri boşuna alıomuşuz
şok oldum azım açık kaldı harbi helal olsun. Küçücük makinalar serverlardan..pehhh
Silikon vadisine...
Bu adamlar gelişmek için sermaye bulmaları lazım peki 2 üniversiteleri bu kadar gelişimi nasıl sağladı??? bu para nerden geldi??? Biraz düşününce devlet desteği ile desek nası olur acaba??? Aklım almıyor adamlar milyar dolarlarla oynuyorlar??
Resimler için teşekkürler görmemiştim ben hayran kaldım ya...
Herhalde sen ortaligi yonca tarlasi zannediyorsun.. Microsoft bunu bi yerlerden emir aldigi icin degil, yapamayacagi icin yapmiyor.Bill amca tüm explorerlara google'da lag yaratacak 2 satır koymuyorsa biyerlerden emir alıyor bu adamlar derim ben
Belki google çıkmaz ama birileri çıkıp bu lafı sana yedirirse hiç şaşırmam.. Bu kadar hafife alma bu milleti.Şu iyinetin tüm webmasterlarını bi garaja toplasak 1 google daha çıkmaz.. Neden dersiniz? Azim mi tek mesele?
Herhalde sen ortaligi yonca tarlasi zannediyorsun.. Microsoft bunu bi yerlerden emir aldigi icin degil, yapamayacagi icin yapmiyor.
Belki google çıkmaz ama birileri çıkıp bu lafı sana yedirirse hiç şaşırmam.. Bu kadar hafife alma bu milleti.