İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Google-nin büyük yalnışı

arazqululu

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Selam arkadaslar ben Azerbaycandan Araz Qululu.Arkadaşlar bir kaç gün önce translate.google.com azerbaycan-ın işğal altında olan yerlerinin bazıların isimlerini Azerbaycan dilinden ingilis diline çeviri zamanı armenia diye çevirliyordu.Yani qarabag yazıldıkda armenia çıkıyordu.Buna aid bir video çekdim.Bir çok azeri sitelerinde bununla ilgili haber çıkdı ve qarabag sözünün yalnış tercumanını hep beraber aradan kaldırdık.Şimdi ise Xocalı sözünü çevirirken armenia diye çevirliyor.Buna aradan kaldırmak için yine bir azerice ve türkce video çekdim türkce videonu sizlerle paylaşcam.Arkadaşlar videonu izleyin her birinizin desteyini bekliyorum...Önceden teşekkürler
Video bu aşağıdakı link.Tıklayın izleyin..
http://www.youtube.com/watch?v=Go885BfeysE

QuickSilver

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Bencede tepki görmeli bir milletin hassas olduğu bir konuya yapılan terbiyesizlik bu.

Eif

0
İyinet Üyesi
Reaction score
249
Tamam arkadaşlar. Hepimiz translate yapıyoruz Azerice-İngilizce Xocalı yazıp Dismiss seçeneğinden onu Khojaly olarak değiştiriyoruz.

Araz video çok yavaş onu grafiklerle bir az daha hızlı bir şekilde anlatabilirsen daha iyi olur.

Kısa sürede Xocalı'nın hakettiği ismi bulacağı ve bir gün Azerbaycan'a geri verileceği umudu ile...

Ekleme: forumda bolubeyi nicki arkadaşımızın bir yazısını okumuştum geçenlerde onu da buradan paylaşayım:
http://www.bolubeyi.net/2011/02/hocal-katliam-xocal-qtliam.html

Jerome_Allen

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Tamam arkadaşlar. Hepimiz translate yapıyoruz Azerice-İngilizce Xocalı yazıp Dismiss seçeneğinden onu Khojaly olarak değiştiriyoruz.

Araz video çok yavaş onu grafiklerle bir az daha hızlı bir şekilde anlatabilirsen daha iyi olur.

Kısa sürede Xocalı'nın hakettiği ismi bulacağı ve bir gün Azerbaycan'a geri verileceği umudu ile...

İşlem tamam. Konuyu güncel tutalım ki bir çok arkadaşımız dediğinizi yapsın.

ZeeR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bunu google yapmıyor.Ermeniler yapıyordur.Kaldırmamak google nin ayıbı.

create

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
Bunu google yapmıyor.Ermeniler yapıyordur.Kaldırmamak google nin ayıbı.

katılıyorum arkadaşa ama google tutup her çeviri denetleyemez arkadaşlar.
lütfen bu tarz konularda biraz mantıklı düşünün orada çeviri kısmında eğer yanlış çeviriyse doğrusunu sunabiliyorsunuz fakat 1 kişi ile olmaz bu iş :) sözlüklerden yardım talep edin

Eif

0
İyinet Üyesi
Reaction score
249
Bize gelene kadar çok yerde paylaşmıştır zaten. Biz üzerimize düşeni yapalım da gerisi boş.

esg1

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Eğitime --ihtiyacımız yok. Hatası düzeltilmiş.

Ekleme: http://www.google.com/support/forum/p/web+search/thread?tid=6a5082f5bf45c36e&hl=tr

arazqululu

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
destek olan her kese buyuk tesekkur ediyorum.her biriniz cok sagolun arkadaslar..

bilgi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
171
Şimdi ben burdam merhaba yazsam, konu up mi olacak?

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5