Sevgili Kullanıcılar, Duyularıma göre PR güncellemesi Ocak ayının ilk Haftasıymış Doğrumu diye Sizede söylemek istedim..
Güncelleme tarihi yada ayları yoktur. Neredeyse hemen hemen her gün pagerank güncellemesi olmaktadır.
Sevgili Kullanıcılar, Duyularıma göre PR güncellemesi Ocak ayının ilk Haftasıymış Doğrumu diye Sizede söylemek istedim..
Şubattayız
- - - -Güncellendi - - - - - -
Şubat Yazacağıma Ocak Yazmışım oda iyi desene ) 1 ay varmış arada dua et harizan aralık demedim kasım da diyebilirdim
Bizi büyük bir yükten kurtardınız o zaman
Google'ın ne zaman güncelleme yapacağını kestirmek zor. Fakat eldeki veriler, önümüzdeki hafta yapılacağını gösteriyor. Hit sayılarındaki, index hızındaki ani değişimler, güncellemenin habercisi. Net bir tarih vermek zor olsa da, kişisel görüşüm 4-6 şubat arası olacağı yönünde.
Google'ın ne zaman güncelleme yapacağını kestirmek zor. Fakat eldeki veriler, önümüzdeki hafta yapılacağını gösteriyor. Hit sayılarındaki, index hızındaki ani değişimler, güncellemenin habercisi. Net bir tarih vermek zor olsa da, kişisel görüşüm 4-6 şubat arası olacağı yönünde.
Hocam ne oldu ilk haftasımı ikinci haftasımı seni karalıyoruzŞubatın en geç 2 ci haftası yapılacaktır.. Ben sizlere kesin tarih verdim 2 ci haftası yapılmazsa bu konu altına beni karalarsınız.
şubatın 2 ci haftası gelir