Google son 30-40 gündür, hedef kelimesinde ilk sayfada olan siteleri ya geriye atıyor ya da ana sayfalarını indexinden silerek sadece alt sayfaları bırakıyor. kimi -950 dedi kimi -200 dedi. sonuç olarak sunu söyleyebilirim ki ortada artık "eski" google yok. su anda kimse neler olduğunu anlamadı. yıllar boyu ilk sayfada gözüken, düzenli olarak güncellenip kopya içerik olmayan siteler nasıl olur da sıralamadan düserdi? kimisi wikipedia'nın "nofollow" tagını kullanmasıyla bunu iliskilendiriyor. (benim sitem wikipedia'dan link almıyor diyebilirsiniz, fakat her seyin zincirleme olduğunu unutmayın). kimisi google'ın aralık ayında almıs olduğu patente bakın onunla alakası olabilir diyor. isin kötüsü, sebep belli olmadığı için, ilacını da bulamıyoruz bu değisimin. ne oldu da google siteleri böyle cezalandırıyor? simdilik herkes yorum asamasında ne yazık ki. sundan dolayı "olabilir" diyebiliyoruz. özellikle 5500 alt sayfasından her alt sayfası ayrı title, ayrı açıklamaya sahip olan bir site nasıl olur da "Size en alakalı sonuçları gösterebilmek için, zaten görüntülenmekte olan 8 sonuca çok fazla benzeyen bazı girişleri atladık.
İsterseniz, aramanızı atladığımız sonuçları içerecek şekilde yeniden yapabilirsiniz." hatası verebilirdi. Google'da büyük değisimler oluyor. Benim gördüğüm kadarıyla bu Bigdaddy gibi bir etkiye neden olacak.
İsterseniz, aramanızı atladığımız sonuçları içerecek şekilde yeniden yapabilirsiniz." hatası verebilirdi. Google'da büyük değisimler oluyor. Benim gördüğüm kadarıyla bu Bigdaddy gibi bir etkiye neden olacak.